avtosedež Neckerman (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Miškolin -> avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:17:09)

Zanima me, ali ima kdo izkušnje z naročilom preko Neckermana - ne glede oblek in podobno, pač pa glede avtosedeža, ki se ga lahko naroči.
Če ga je kdo že naročil me zanima kvaliteta in pa tudi kakšne A teste imajo ti stoli??
Na internetu sem našla namreč da imajo v ponudbi avtosedež od 3-12 let, tak, ki ima na začetku še oporo in varnostne pasove, kasneje pa se lahko da oporo stran in imaš le še jahača.
Ali je tak stol kvaliteten?
Kakšne izkušnje imate vi??

Anonimen -> RE: avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:18:54)

nekerman prodaja čist priznane znamke..recimo concordove avtosed4eže ki so supe rin ga lahko kupiš tut v navadnih baby štacunah...ne vem ker sedež misliš..dej link prilimej do nekermanove strani

Miškolin -> RE: avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:22:27)

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1185308

Anonimen -> RE: avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:28:19)

aha..ta zic je od firme nania..prodaja jih tut babycenter. zic je po mojem primer za drugi sedež al pa za kako babico za v avto za krajše vožnje. mi ga namreč mamo v drugem avtu glih za po mestu se vozit. nima naklona pa tko. drgač teste ma vse. za daljše fure pa kot boljši zic za otroke od 9- 36 kil pa risegam na concordov trimax!

Miškolin -> RE: avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:33:33)

hvala za odgovor!
Saj za v drugi avto (za babico) bi ga rabili! samo se mi neumno zdi kupovat še en tak stolček, kot ga že imamo, ki je kar dober, ima možnost naklona in podobno.
Pa me je zanimalo, kakšni so ti stoli, predvsem zato, ker bi se kasneje lahko porabil kot jahač.

Anonimen -> RE: avtosedež Neckerman (18.4.2006 13:35:44)

ja za tak namen se pa men zdi ok!

Stran: [1]