Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 20:21:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Temu jaz ne bi rekla vročina, pač pa malo povišana temperatura oz. celo normalna za majhnega dojenčka. Lahko, da je bil samo malo pregret oz. preveč oblečen. Mislim, da ne bo hudega.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 20:41:20
|
|
|
|
pika_b
|
Mislim, da ni v pregretosti težava. Vroč je bil samo v glavico (čelo), ostali deli telesa so bili bolj ali manj hladni. Zdravnica nama je rekla, da je 37.1 že vročina in znak neke bolezni, zato me skrbi, ker jo ima kljub antibiotiku.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 21:09:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa meriš temperaturo? Po moje pri 37,1 ali 37, 2 res ni pretirano za skrbet. Koliko pa je star otrok? Po moje, da če bi bilo še kaj drugega, da bi imel višjo temperaturo. Možno pa je tudi, da ima zraven še kakšno virozo, da ni bilo bakterijsko vnetje ampak virusno in še in še. Mi smo to že vse skozi dali, zato sem pravi leksikon v malem. Upam, da ni nič hudega in da bo jutri že vse v redu.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 21:50:24
|
|
|
|
pika_b
|
Temperaturo merim pod pazduhu. Nevem, če so morda vzrok zobje, čeprav je dr, rekla, da temperatura ni posledica izraščanja zob. V soboto je prvi pokukal. Star je osem mesecev in pol.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 22:12:16
|
|
|
|
dix
|
moje mnenje: to je DALEČ od vročine, za moje pojme to niti povišana T ni.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 23:34:58
|
|
|
|
mamči
|
Do 37.2 je normalna telesna temperatura. Pri dojenčkih je normala celo do 37,8 stopinj. Tako, da tvoj otrok k sreči nima vročine.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 17.4.2006 23:42:48
|
|
|
|
mml
|
za moje pojem tole tudi ni vročina. Pa tudi glede na znake, ki si jih navedla: zamašen nosek, kašelj je bolj verjetno, da je šlo za virozo kot pa za angino in pri virozah antibiotiki pač niso učinkoviti
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 18.4.2006 8:43:09
|
|
|
|
vidja
|
Za mojega je to že vročina. Od vsakega posameznika je odvisno, kakšna je njegova normalna temperatura. Hči npr. pa ima višjo temperaturo in za njo to še ne bi bilo nič. Po mojih izkušnjah moraš sama presodit ali je z otrokom kaj narobe ali ne. Pa veliko zdravja vsem!
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 18.4.2006 11:30:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako je, pika_b, ste v redu?
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 18.4.2006 13:39:34
|
|
|
|
pika_b
|
Ma nikakvo. Samo nekaj zendri, čaja sploh noče pit, ponavadi kar celo flaško spije. Temperatura je bila zjutraj 36,9. Kako bo pa zdaj, ko se bo zbudil pa bomo videli. Nikoli ni bilo težav s spanjem, danes pa je prava katastrofa. Celo noč smo bili več ali manj pokonci, ker je samo nekaj stokal in se premetaval. Bi bilo možno, da mu zobki tak nagajajo???
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 19.4.2006 15:02:35
|
|
|
|
pika_b
|
Danes sva šla k zdravniku, ker še vedno temperatura raste in pada. Diagnoza bronhitis. Sedaj pa šest dni na pumpic in upati na najboljše.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 20.4.2006 9:10:00
|
|
|
|
vidja
|
Ja so to res ene zahrbtne nizke vročine. Pri mojem je bilo enako, ko je imel pljučnico, ampak njemu se še slišalo ni nič, ga je dala na slikanje. Res ti želim, da ste čimprej zdravi, ker vem, da je grozno, ko se bolezni vlečejo kot ene kača.
|
|
|
|
RE: Kljub antibiotiku spet vročina 20.4.2006 9:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pika_b, kako dobro se je zanesti na svoje občutke. Ti res tvojega otroka najbolj poznaš. Super mamica si. Zdaj pa upam, da se boste res čimprej do konca pozdravili. Saj zdaj bo sonček (upam) in bo bolje s temi bronhitisi in virusi in podobnimi nebogatreba(mi ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?