Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 12:33:15
|
|
|
|
kikibor
|
Še ena malce bolj (ne)resna tema: Naš dvomesečni malček je tak sralček, da je mamico v svojem dvomesečnem obdobju med previjanjem že 5x 'pofrajhal', očija pa 3x (premo sorazmerno z pogostostjo previjanja) . Mamica je šla že enkrat posrana na drink zvečer, ker ni videla, da jo je mali zadel in šele zjutraj ugotovila, da so hlače na dnu hlačnic posrane?!? No v vsakem primeru, naš je tak heroj, da se mi na previjalki v min 80% previjanja pokaka - ravno v trenutku, ko na sebi nima pleničke. Verjetno je to nek pogojni refleks, al je pa sam tak . Raje ne omenjam stalnega spiranja kakcev s podloženih pleničk na previjalki in samo bogu se lahko zahvalim, da se previjamo v kopalnici, kjer ni večjega problema kakcev pobrisati s ploščic. Ne znam si predstavljati, kako bi se imeli, če bi mi pofrajhal navadno steno, ali pa po možnosti kakšen tapison . Kakšni konkurenti? Lepe praznike vsem
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 12:49:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, , konkurentov ne poznam, sem se pa fino nasmejala. Bravo, malo sralo.
|
|
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 13:12:54
|
|
|
|
*pepelka*
|
ta je pa dobra. No, saj se je tudi naša že pokakala, a vseeno ni tak rekorder
|
|
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 13:17:05
|
|
|
|
KODA
|
Pri nas je bilo podobno sranje.Kar odneslo je iz ritke.
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 13:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo mali sralček Pri nas je bilo skoraj podobno, no, ampak Bor je zmagovalec Ko se bosta nehala dojiti, pride pa na vrsto drugo tekmovanje: o najbolj smrdljivem kakcu
|
|
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 17:06:26
|
|
|
|
jasnica
|
Mene je moja krstila v porodnišnici, ko sem jo prvič sama previla. Med enim previjanjem se mi je trikrat odvita pokakala in enkrat polulala. Naslednjo noč v porodnišnici ji je kakec odneslo v mojo spalno srajco, da sem mogla sredi noči za novo težiti. Doma je prvi dan patrobnažno po majici pokakala. Potem pa je še enkrat med previjanjem mene in očka oba na enkrat pokakala. Najraje kaka ko je odvita!
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 19:29:16
|
|
|
|
bobek05
|
|
|
|
|
RE: Malo za šalo, malo za res 17.4.2006 20:42:06
|
|
|
|
tulip
|
Se nam dogaja, ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?