RE: Kakšna voda? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Dashenka -> RE: Kakšna voda? (18.4.2006 7:39:40)

Ne, Seven, niso nas opozorili. Nasprotno, bakteriološko oporečno vodo smo nič hudega sluteč pili nekaj mesecev, predeno je nekdo od sosedov zahteval vzorčenje iz glavnih pip v kleteh naših blokov.

In ne gre za ogroženo območje s pitno vodo. Pravzaprav smo priključeni na ljubljansko črpališče z daleč najboljšo oz. najkvalitetnejšo vodo.

Vendar tudi taka voda se lahko "pokvari" v primeru, da stoji v cevnih razvodih. Naša soseska je žebila tak primer, ker vsa stanovanja v naselju še niso bila vseljena in zato pač ni nihče točil vode.

In tako vodo ti torej priporočaš, da jo mame uporabljajo neprekuhano za pripravo adaptiranega mleka nekaj dni starih dojenčkov?

Prav zaradi tega, ker nikoli ne more biti 100% zagotovila, da je pitna voda neoporečna, se priporoča prekuhavanje pitne vode za novorojenčke.

Ko pa je otrok star nekaj mesecev, pa vsak starš s kančkom zdrave pameti to počasi opusti.






dory -> RE: Kakšna voda? (18.4.2006 7:46:52)

Do cca 6m sem prekuhavala...pol pa nc vec...razne vode od milupe al kaj ze, so pa itak sam komercialni nateg ...




soncek&luna -> RE: Kakšna voda? (18.4.2006 8:02:58)

se vedno prekuhavam vodo iz pipe in jo dam v termosko... flasirano pa Evian Junior primerna za dojencke - za mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] valda vse najboljse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




rija -> RE: Kakšna voda? (18.4.2006 9:24:24)

Kje pa kupuješ Evian Junior?

NIsem je še nikjer zasledila ali pa nisem bila pozorna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]