jasnika -> kakšen odziv???? (16.4.2006 17:06:16)
|
z partnerjem se mama namen poročit, moj je iz zelo velike družine in mislim da so vsi ki so se poročili imeli gostijo-neskromno. ker pa je pr nama denar večni problem bi se jaz poročila brez gostije, se pravi samo z pričama in seveda z svojo hčerkico, mislila sem tud da brez staršev saj ma on še 2 brata+punce, pa moj oče njegova žena, njeni otroci,......skratka bilo bi nas nekje 40-50 približni izračun in po moje je to zelo dosti denarja. nikoli si ne bi vzela kredita da bi lahko imela gostijo, saj vem poroka je poroka in naj bi bila tud gostija ampak če pa ne gre pa ne gre. sedaj pa me je vedno bolj strah odziva njegovih, če ne bo gostije,...mojemu očetu sem povedala in me je popolnoma razumel, saj če ni denarja ga pač ni, če pa že pa bi ga raje šparala za svoje stanovanje-živima v hiši od njegovih-žal. res ne bi rada da bi naju pol grdo gledali in bili jezni, ampak jaz pa tud ne morem met gostije če ni denarja, na račun drugih pa je ne bi imela-saj mene os ne moti, če je ne bi bilo, saj veste kako se lahkpol to vse obrne-če bi slučajno kdo dal denar za gostijo. JAZ BI BILA POPOLNOMA ZADOVOLJNA, ČE BI BILA LE MIDVA IN PRIČE PA BI ŠLO POL NA KOSILO IN TO JE TO. naj omenim še da tud daril ABSOLUTNO ne pričakujem, da ne bo kdo mislil da darila pa bi mela??? kako po vašem rešiti zadevo da bo ok??? lp
|
|
|
|