ali je velikost normalna?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

afna -> ali je velikost normalna?! (14.4.2006 14:43:22)

pozdravljene,

ravno sem s prvega pregleda in me je kar malo strah. glede na zadnjo M (25.2.) sem konec sedmega tedna. G je naredil UZ in je videl srčni utrip, a je pikica še zelo majhna- samo 6,5 mm. a je to normalno? če je bila katera v tem času na pregledu, kakšne so vaše izkušnje? G je sicer rekel, da naj se ne sekiram, da pa bi lahko bila večja, če bi res zanosila takrat, kot sem predvidevala (pravi pa tudi, da je možno, da sem kasneje). ker grem drug teden na daljše potovanje, me je še enkrat naročil za sredo. kaj mislite, se naj sekiram? itak se, samo če ima katera podobno izkušnjo, se bom poskusila vsaj malo potolažiti. pozdravček!

Anonimen -> RE: ali je velikost normalna?! (14.4.2006 15:06:21)

Jaz sem imela konec 7. tedna 1,4cm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Vendar pa bi vsekakor verjela G. Če bi bilo resno narobe, bi brez skrbi drugače odreagiral.

pika_b -> RE: ali je velikost normalna?! (14.4.2006 17:07:53)

Pri 8t 6mm, sedaj pa imamo 8mesečnega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]- pravega korenjaka. Meni je rekla, da sem mogoče kasneje zanosila, kot je po datumih, ker eni pač imamo ovulacije malce pomešane (sem imela neredne M).

Rodila točno na rok.

Nič se bat, če srček bije je vredu, na naslednjem pregledu bo že večje.

lp

sjug -> RE: ali je velikost normalna?! (14.4.2006 22:13:03)

Nič bat, vse je OK. Če je rekel G, da je vse v najlepšem redu, tudi je! Ne se sekirat, ker to lahko škodi. Moji obe pikici sta bili nekaj takega, kot opisuješ, obe sta bili dejansko mlajši in rojeni čez rok. Zato le pogum in uživaj v praznikih. Aja, s šunko in potico pa res ne pretiravat, ker metabolni produkti niso najboljša stvar za mali zarodek. LPS

Anonimen -> RE: ali je velikost normalna?! (14.4.2006 22:50:00)

Pozdravljena, nič se ne sikiraj verjetno si zanosila kasneje!  Lepo uživaj v nosečnosti in nič se ne boj! Lep pozdrav

dory -> RE: ali je velikost normalna?! (15.4.2006 8:43:44)

Moj je  imel v 6.tednu 10mm...pa je rekla,da je bolj velik...

SaaS -> RE: ali je velikost normalna?! (17.4.2006 7:27:27)

Jaz se ne spomnim številk, ampak vem, da je tudi meni rekel g, da je pikica manjša, kot naj bi po tednih bila, kakšen teden manj. Ampak, da to verjetno zato, ker je bila dejanska oploditev malo kasneje. Menstruacije nisem imela na 28 dni ampak na 32 (tam nekje).. Tudi na naslednjem ultrazvoku, ni čisto ustrezal tistim meram iz razpredelnic, za teden dni manjši. Zdaj imam doma leto in pol starega sina, ki je pokukal na svet celo pred rokom 3kg težek.
Zdaj v drugi nosečnosti, je bila situacija podobna in mi je zato prestavil rok na teden dni kasneje. Pri prvem je rekel le, da bom verjetno rodila po roku.

Stran: [1]