miaxxx -> RE: Aprilke 2006 (6.7.2007 7:31:54)
|
Jutro! Spet skoraj nič spanja. Anže je včeraj popoldne dobil še vročino, sicer ne visoko, ampak on je itak že pri nizki vročini čist fuč. Zvečer je šel že ob 19.50 spat, kar se ni zgodilo odkar je poletni čas, prav prosil me je, da bi šel spat. Mu je pa pasalo se kopat in tudi jedel je kar veliko. Seveda nujno kakat pred kopanjem... zdaj moram kar malo pazit, ker se je začel vsedat na vse kar ga spominja na kahlo in se dere A-A in se zraven ful napenja. Sem škatle že stran pometala, tako da potem pa kahlo išče in se skuša vsest nanjo. Prav smešen je. No zvečer mu je vročina narasla, ampak je vseeno zaspal po dveh minutah. Potem pa ob 2 ponoči žurka. Jok in stok, vroč je bil ful, tako da sem mu dala Daleron, seveda spet na kahlo - tokrat lulat. Potem pa do 4.40 borba za spanje. Je na koncu omagal ampak jaz sem pa spet čist adijo. 5.05 sem mela budilko za v službo... malo sem sicer potegnila, a vseeno sem potem vstala in šla. Sem že mislila, da bi vzela dopust, vendar mi ga je kar škoda, ker ga nimam veliko. Pa tudi Anže zjutraj ni bil več nič vroč... sicer bom pa itak šla ful prej iz službe. Mislim, da je ta vročina posledica zgornje štirice. Prejšnjič je bilo isto. Upam samo, da bo danes kaj boljši! Vsakič, ko je bolan, se spomnim kako zelo pomembno je zdravje! Vse kar ga boli bi vzela nase in še kaj več!!! Je pa včeraj dobil tudi neke rdeče izpuščaje oz. zgleda kot bi ga popikali komarji, ampak ima to samo po nogah in nikjer drugje. Ker močno dvomim, da bi ga komarji tako popikali, se zdej sprašujem kaj bi to lahko bilo??? Pojma nimam, je pa bilo ponoči že malo bolje. Rok super, da se Brina hrani po cuclju! Večinoma se mi zdi, da so drugače kar vsi po cevkah hranjeni in to kar nekaj časa. Barba - no saj jaz bom tudi še rabila kar dosti časa, da bom spet pripravljena zanosit. Pa me niti ni toliko strah samega poroda, kot poporodnega obdobja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Jaz zdele ta trenutek v bistvu sploh ne vem kaj bi še mogla napisat. Zvezdici čestitke za diplomo, Hana Ela bravo za prve korake, Alička upam, da izpit ne bo pretežak, Barba zate isto, Pokora naj se Nik čimprej pozdravi, Eya super, da je Žiga tako lepo sprejel varstvo. No jaz držim pesti za vse vas (za izpite, za malo Brino, za zdravje malčkov, za čim več razumevanja z možeki, za ... vse dobro), vi pa dajte držat zame, da se ta vikend naspim. Hvala in lep pozdrav!
|
|
|
|