ksenija. -> RE: Aprilke 2006 (18.3.2007 23:12:34)
|
Joj, Marelica kar v bolnici ste bili. Res upam, da bo Katarina sedaj OK. Tudi jaz sem dala že to izkušnjo skozi. Je bila Zala v bolnici, ko je bila stara 14 dni, ker je tudi imela drisko in jo je to tako izčrpalo, da ji je ful palo železo v krvi. Tako, da je dobila en paketek krvi, da je prišla k sebi. Sem pa bila jaz takrat noseča z Blažem in sem bila cele dneve tam. K sreči je bila notri samo štiri dni, malo sva se z Damijanom menjavala, da sem šla nekaj pojest. Ponoči pa sem hodila domov, ker je takrat spala cele noči. Sem pa tudi videla marsikaj. V sosednji sobi je bil fantek (na Ptuju so sobe tako narejene, da je vmes ful veliko okno in vidiš kaj se dogaja v sosednji sobi), star malo manj kot Zala. Starša sta prišla samo na obisk za kakšno uro. Bil je cele dneve sam v sobi. Sestra je prišla samo toliko, da mu je igrače not nametala in odšla. Ful se je jokal. Je pa bilo z Zalo ful mučno, ker je takrat že hodila in je ful silila ven iz sobe jaz pa nisem smela z njo niti na hodnik, da ne bi od drugih otrok še česa fasal. Tako, da niti v igralnico nisva smeli k televiziji in igračam. Sem bila ful razočarana. Pa še Zala je dobila takšen strah do vseh žensk, da se je še en čas vedno zjokala, ko je prišla na obisk kakšna ženska (ker so jo v bolnici sestre morale veliko pikat), zdravnikov pa se še sedaj boji. RD bomo mi praznovali kar doma, nič na veliko. Naredila bom torto, pa kakšen narezek, obložene kruhke, pa mogoče kakšno pizzo. Pa dopoldan se bomo šli slikat k fotografu. Blaž je imel sedaj tudi dva dni ful vneto očko, pa je kar hitro minilo, ker sem mu mazala s kremico, ki jo je Zala dobila pred tremi tedni, pa še Damijan je mel vmes vnete oči, tako da smo to kremico kar zanucali. Samo mene je obšlo zaenkrat. Sem pa imela včeraj ful bolečine v spodnjem levem delu trebuha, me je bilo že kar strah, je vse moral moj naredit, ker jaz Blaža sploh nisem upala dvignit. Hvalabogu je danes bilo vse OK. Komaj pa čakam na torek, ko grem na NS. Mi imamo tudi šotor z žogicami, vendar ne takšen kot ga ima Meta, bom jutri poiskala kakšno slikico. Je pa bilo zraven 100 pisanih žogic, ga je pa Zala dobila od tašče pred dvema letoma na morju. Flecker, čestitke za službo. Alička tebi pa jutri veliko sreče!!!
|
|
|
|