ksenija. -> RE: Aprilke 2006 (14.3.2007 16:14:49)
|
Se spet malo oglašam, sem videla, da me nekatere že pogrešate. Sploh ne najdem več časa za internet, malo sem aktivna še na enem drugem foromu, potem pa mi že časa sfali za RR, ker res veliko počivam. Včeraj sem imela pregled pri ginekologu naša bebica pridno rase, 20. pa imam še NS, kjer bomo zvedeli še kaj več. Odločila sem se, da za spol spet ne bom vprašala, se bom pustila presenetiti. Če pa so si nosečnosti vsaj malo podobne po spolih, pa si mislim kaj bi lahko bilo. Za 8. marec smo dedkom, babicam, stricem in tetam povedali za našo bebico. To smo seveda spet naredili s torto, ki je izgledala takole: [image]http://www.moj-album.com/slike/982419/9lnG8UTZMhWxBwKh.jpg[/image] Blaž in Zala pa sta vse ženske še obdarila z rožicami. Na koncu je Blaž (s pomočjo atija seveda, ker drugače bi verjetno končala v želodcu) prinesel rožico še Zali. To je bilo za njo tako doživetje, da je ona dobila rožico, da so se ji očke tako svetile kot lučke. Vidim, da je kar nekaj novih nosečk, Majchika in Jota čestitke. Želim vama prijetno nosečnost. No v tem času je Blaž ful lepo začel hodit in se po stanovanju že samostojno sprehaja po dveh, zunaj je na travici še malo nesiguren, ampak se tudi že včasih spusti, danes smo namontirali še eno gugalnico, tako da bom sedaj imela zunaj mir, ko se lahko oba naenkrat zibata. Sedaj se naj še samo malo segreje, potem pa bomo dali ven še tobogan, peskovnik in hiško, da bomo uredili naše otroško igrišče. Res sreča, da imamo ful veliko dvorišče. Kupili smo tudi avto – pravi avtobus, da se bomo lahko vsi vozili, sedemsedežno Zafiro. Sicer sma na koncu dala malo več zanj, kot sma nameravala. JE pa res skoraj kot nova, star je šele eno leto in je res super. Edino jaz še rabim malo časa, da se navadim parkiranja s tem velikim avtom. Se pa tako večinoma vozim še z mojim Saxojom. Blaž v vsem ponavlja za Zalo, igra na ksilofon in frulico (me včasih kar uhe bolijo, ko oba piskata). Rad bi sestavljal kocke, ko vidi Zalo in se potem razjezi ko ne gre…. Pa vrže že ljubčka, pa pokaže kako je zmajček moj,moj…, če mu rečeš naj naredi aj, aj, se uleže, pozna že ful stvari. Rad gleda knjigice in posluša, ko Zali berem pravljice. Plešemo pa tako ali tako vsi radi. Aja, pa tudi on se ful rad igra s svojim lulčkom, ko je nag. Upam in želim vsem, ki ste zaprosile, da dobite odobreno podaljšanje porodniške. Jaz sem tudi pri Zali zaprosila, ker sva hodile v RA, pa ful mala se je rodila, pa počasi pridobivala na teži, pa slabokrvna je bila ful. Pa so me zavrnili. No, jaz pa sem od danes naprej na bolniški, se mi je včeraj porodniška iztekla. Sedaj pa čakam na novo. Sem videla, da ste imele kar že debato kaj jim kupiti za rojstni dan. Mi imamo že vse, imamo sedež za kolo, dve gugalnici, peskovnik, imamo tudi tisti bicikl brez pedal, sicer je naš štirikolesnik in se Blaž že ful sam z njim vozi. Tako zgleda: [image]http://www.moj-album.com/slike/982419/RifZRu8mnuVR4_hc.jpg[/image] Imamo pa tudi kolo za Zalo. Mislim, da mu bom kupila kar en lep kompletek v katerem ga bomo nesli slikat k fotografu, pa kakšno majhno igračo. Torto bom spekla kar sama, je ne bom kupovala, ker smo jo za prvi rojstni dan kupili oz. naročili za Zalo pa mi potem sploh ni bila všeč pa niti dobra ni bila. Tako pa vem kaj dam not in da lahko kakšen košček brez skrbi otrokom dam. Vrtci in varsta pa so res drage zadeve. Tudi zato imam jaz Zalo doma – no samo še do septembra. Saj bi bilo včasih res lepše, če bi bila v vrtcu, bi bila jaz malo manj obremenjena. Od septembra naprej pa bo ista pesem. Zala bo v vrtcu, pa bosta spet dva doma, ker ne bom dala Blaža v vrtec, ker so jasli predrage. No sem vam nekaj naklopfla. Aja, pa moram pohvalit vse male manekene, ki so tako sladki. Pa še ena slikica kako Blaž piše: [image]http://www.moj-album.com/slike/982419/0NpkiADeWEZ_VCy1.jpg[/image]
|
|
|
|