popmilka -> RE: Aprilke 2006 (7.3.2007 11:57:55)
|
Pozdravljene čvekice, mi smo pa danes kar fajn spali. Vsaj to, kajti mene je včeraj zvečer zabasalo grlo. Me je bilo pa malo strah, kaj bo ponoči, kajti Rok po 11. uri, ko je pojedel dve skutici od LJ, ni hotel jest.Pa s takim užitkom jih je pojedel. Vsaj pil je. Aja, ali jim že vi dajete skutice jagodnega okusa. Sem mu jo včeraj prvič dala, pa ne vem, ali je bilo to napak. Še zvečer je bila kriza in je po vseh mukah le pojedel kruha s sirnim namazom, pa zizo pred spanjem. Prvič se je zbudil šele ob 3. ponoči, ko sem si šla gret čaj, pa po dojenju takoj zaspal nazaj. Kak je pasalo. No danes zjutraj pa je bila plenica fuuul polna, čudnih vonjav, tak da mu zdaj ne bom več dala jagodnega okusa, kaj vem. Mi je pa sestra rekla, da njen fantek, ki je sedaj že kar velik - kmalu bo 5, pri izraščanju zob ni imel vročine samo bolj smrdljive plenice, tak da mogoče bodo pa novi zobki. Sedaj jih imava 8. Vreme je tudi pri nas do k...., pa sva ob 9.30 šla ven, je malo pihalo, vendar naju to ne ustavi, sva se bolj v zavetrju okoli hiše držala. Zdaj je pa še slabše, tak da sem kar vesela, da sva šla prej ven, kajti popoldan ne bo kaj prida. Pobere pa tudi vsak kamen, ko mu ga hočem vzeti, (ker ga zelo rad da tudi v usta) je pa vik in krik. Popoldan grem k frizerju. Sem ga že tako potrebna, da je kaj. Čestitke Barbi za 8 pri zagovoru, se spomnim, kak je bilo mene pri mojem strah. Ubogi Mojčika in MM, ko pa nosek pušča je pa res grozno. Čimprej se pozdravita tudi Eya in Žiga. Glede varstva Roka že navajam na varuško. Bo pazila še tri fantke, tak da Roku ne bo dolgčas; se mu pa pri nje kar dopade, predvsem ker je toliko novih igrač. No dovolj imam, grem malo gledat frizure, da bom frizerki lahko povedala kako naj me postriže.
|
|
|
|