Fixies ali Pampers? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

MarijaPo -> Fixies ali Pampers? (13.4.2006 19:46:49)

Ohoj Punce,

maja bom rodila malo Evo in me zanima kaj je bolje, Fixies plenicke, ali Pampers plenicke?

Hvala!!

Marija

ZARA -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 20:10:02)

Pampers activ-fit, samo ne vem, če ne obstajajo samo od 5 kg naprej. Ugibam.

Bubamaraa -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 20:14:17)

Imaš Pampers Newborn, ki so od 3-5kg...Mi smo jih imeli en paket pol smo pa kupili že št.2. Tko da zaloge si ne delat...Tudi če je otrok bolj drobcen, še zmerom lahko kupiš še en paket Newborn... Naj ti pa še katera pove, ki je imela Fixies kakšne so te....

SaaS -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 21:17:52)

Fixies naj bi bile po kvaliteti materiala boljše, saj so tudi precej dražje. Če se prav spomnim, gor piše brez latexa, čisti bombaž ali nekaj takega.
Jaz sem na začetku malo menjavala plenice. Dobila za darila ob rojstvu razne pakete plenic. Sin je imel trikrat vneto ritko preden sem ugotovila, da je to od plenic. Pampersk ne prenese, tudi Huggies smo poskusili v vrtcu, pa je bila spet rdeča ritka. Zdaj že dolgo uporabljava Babylove (iz DM) ali včasih Fixies. Babylove so po sestavi podobne Fixies, le cenejše.

frutka_ -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 21:18:18)

Jaz sem imela za malega Fixies, ker imajo poseben izrez za popija in se mi je to zdelo fajn. Kupiš jih v BC ali  Mullerju.

spacey -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 21:22:05)

Naš mali je imel kar nekaj vrst plenic za začetek. Med drugim tudi fixies in pampers, pa še stare DM in so se vse dobro obnesle. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

KODA -> RE: Fixies ali Pampers? (13.4.2006 21:54:59)

Pampers Newborn.Meni so bile najboljše za novorojenčka.

bombonček -> RE: Fixies ali Pampers? (14.4.2006 13:03:11)

Tudi mi smo imeli pampers!

dory -> RE: Fixies ali Pampers? (14.4.2006 13:36:56)

Za kuj so pampers newborn se tabols..sam pejt jih v mullerja kupt...drgac pohvaljo tud mullerjeve plenice za kuj rojene...drgac pa active fit pol k bo mali/a dost velik/a :)...

fixies meni niso ble ok..je bil tamal do tal premocen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]