beli -> Nasvet glede spanja (13.4.2006 14:22:50)
|
Lep pozdrav! Pišem v upanju,da mi boste dale nasvet,ki bi mi pomagal rešiti težave. Težave imamo z nočnim spanjem. Tamala bo stara 6 mesecev. Kak mesec nazaj mi je spala do 3.zjutraj,pa tudi dlje in je jedla in pol spet spala. Zdaj pa se je začela prebujati okoli polnoči,enih in pol hoče vsako uro in pol zizo. Sem mislila,da potrebuje že gosto hrano in sem ji začela dajati opoldan spasirano sadje,kašico,pa čaj ji dajem in ni bilo nič drugače. Pol sem pripravila čaj,da ji ga dam ponoči,pa ni palilo. A mislite,da bi ji morala dati še kašico pred spanjem ali se je razvadila? Imela je nek virus,drisko en teden in je veliko zizala-tudi ponoči.Zdaj je to mimo,ona pa še kar enako naprej svoje tera. Meni ni problem ji dati zizo,ampak skoraj nič ne spim in sem čisto hin. Naj povem,da čez dan nič ne spi ali 15 minut,edino v vozičku zaspi za kakšno uro,tako da se ne morem spočiti. Kaj naj naredim,da bi spala vsaj do treh,ker drugače bom enega dneva dol padla. Sej bi jo pustila malo jokat,pa imam zoprn filing,ker bo zbudila fanta in tasta ter taščo. Sem jo že pustila čez dan,da bi malo spala,pa se jok stopnjuje. Hvala za pomoč čAO
|
|
|
|