metaa -> kontracepcija-dovolj otrok! (13.4.2006 13:38:45)
|
Lep pozdrav najprej. Imam že dva otročka, drugi sicer ni bil planiran tako kmalu, saj sem zanosila že nekaj mesecev po rojstvu prvega. Sicer sva se na nek način pazla (nikoli do konca, pa dojila sem), ampak saj si misliš, če se bo slučajno prijelo, se pa bo, saj bo šele drugi otrok. Sedaj jih pa ne bi imela več, ker se nama zdi zadosti, ampak če bi se nama pa slučajno "ponesrečilo", pa ne bi mogla it splava delat, se mi zdi, da ne bi mogla s tem živeti. Ampak res ni ne želiva več otrok in zdaj me ful skrbi-po moje ne bom nikoli več sproščeno seksala, ker ene zanosijo kljub kontracepciji. Zanima me, za kakšno metodo kontracepcije ste se odločile po porodu, zlasti tiste, ki ne želite več otrok. Glih sterilizirat se (oba) ne bi šla, s tableti se po svoje ne bi basala še vsa plodna leta, nekoliko razmišljam o spirali. Kakšne so vaše izkušnje z njo oz. katero metodo priporočate (poleg vzdržnosti). No, zdaj še dojim, bo treba najbrž s kondomi, pol pa pojma nimam. Bi pa ful rada nekaj zanesljivega, ker me je res strah! (Sory, mal sem bla dolga.)
|
|
|
|