|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelena pika "M" kartica
13.4.2006 9:07:47   
Anonimen
Zanima me če imaš nadzor nad nakupi? Če se ti izpiše in sešteva skupen znesek porabe.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelena pika "M" kartica
13.4.2006 9:13:49   
Bubamaraa
Na njej imaš isto limit kot na karanti...Tko da čez ne moreš iti.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 9:23:09   
Anonimen
Kdo ti pa določi limit sam ali "M"?

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 9:26:18   
Anonimen
Limit ti določijo na podlagi plače, ki jo vpiše tvoje podjetje na obrazec za pridobitev kartice. Vsak mesec pa potem dobiš ob položnici specifikacijo nakupov z odlokom. Jaz položnico plačujem na blagajni v trgovini, ker ni provizije!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 9:27:31   
viv_
Mislim, da si ga določiš sam. Nisem pa ziher... Lahko si ga potem povečaš - mi imamo 3 kartice (jaz, mož in družinska). Prej smo imeli na vsaki kartici 40.000 sit, pa je bilo kaj hitro polno. Sploh moja, ker največkrat kupujem... Zdaj mamo pa na vsaki 80, tako da se ne more zgodit, da bi jo zafilali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2006 9:36:30   
Anonimen
Jaz bom imela eno svojo in eno družinsko. A to pol pomeni da imaš na vsaki kartici limit ali je ta limit skupen (recimo 40000 sit ali je na vsaki 40000sit).

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2006 9:38:07   
Anonimen
Koliko limita ti pa odobrijo.
Primer če imaš plače 200.000 sit koliko limita dobiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2006 9:39:32   
Barbs
Limit si lahko določiš sam, vendar v razumnem znesku. Če imaš kakšne "izpade glede višine" te prijazno opozorijo, da moraš prinest potrdila o plači, da bodo videli, če gre ali ne . Je pa fajn, da si sama, glede na potrebe in zmožnosti določiš svoj limit. Če si reden plačnik, ti rade volje odobrijo tudi povišanje limita, ne glede na višino dohodka - niti ne zahtevajo dokazil. Ena teta, ki dela na informacijah PIKA, je zelo prijazna. Poišči številko, ali kliči na Mercator in te bodo vezali na Piko - ti bo vse povedala. Mi imamo eno kartico, je sicer pisana na moje ime, ampak ravno tako gre mož z njo ali pa hčera in še nikoli ni nihče kompliciral - lahko pa bi, ker ni družinska. Aja, mi smo si določili limit 100.000 sit na mesec, ampak ga nikoli ne "skurimo" . Razen, če s Piko kupujemo tudi kakšna športna oblačila v Interšportu ali pa kozmetiko v  M Butiqe, al kaj je že...user posted image  Je pa fajn.... vedno se nabere tist bonus pik in čeprav nam nič ne manjka, je dober občutek (nazadnje smo pred novim letom) v dobrem imeli 12.500 sit in so nam jih odšteli od prazničnega nakupa.user posted image  

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2006 9:42:13   
copka
ja, limit mislim, da ti ga oni postavijo, najprej glede na placo, potem pa ga lahko zvisas, glede na to ce si redno placeval.

Sicer pa ni nujno kupovat samo z zeleno kartico, ce imas gotovino lahko tudi placas v gotovini in reces, da ti dajo pike na kartico. Se mi je tudi zgodilo, da sem imela premalo gotovine, pa sem pol placala z gotovino pol pa so racunali na kartico.

Jaz dajem na kartico vecinoma samo pike(placujem z denarjem), ko pa gre bolj na tesno pa placam s kartico. Zacetek meseca pa dobis poracun, kjer imas napisane vse nakupe in skupni znesek, ki ga potem placas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2006 9:57:40   
tanaja*
Jst sem tud bolj ziheraš in imam samo modro piko.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2006 17:08:18   
povha
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Jaz tudi! user posted image

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2006 17:57:15   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Pa še to samo za vsak slučaj - za tiste izdelke ki so po 50% (še nikoli nisem nobenega kupiluser posted image )

Zelena bi me pa sigurno fino user posted image .

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2006 22:44:08   
KODA
Kakšna je razlika med modro in zeleno piko?user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2006 6:51:00   
Anonimen
Modra je za gotovino in zbiraš samo pike, zelena je pa plačilna in tudi se nabirajo pike.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2006 6:52:53   
KODA
Hvala,za pojasnilo.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?