|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhene čelade
12.4.2006 21:29:07   
Alina_alin
Ali se da kje kupit čelade manjšo št. kot 46? Kje? V Hervisu so od 46 gor. Tudi tiste v BC, ko so bile v akciji so bile prevelike.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhene čelade
12.4.2006 21:30:54   
Anonimen
Za koliko starega otroka to? In iz kje si?
V Kranju jih dobiš pri Žagarju, ampak res ne vem, koliko velike. Naš jo imel pri enem letu in pol, se mi zdi.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: majhene čelade
12.4.2006 21:42:26   
Alina_alin
Iz MB. Starost: 10 m.
Vožnja s kolesom pa je zakon, se smeji do ušes. Pa rabimo čelado.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: majhene čelade
12.4.2006 21:44:54   
Anonimen
Aha. Dajte raje v kakšnih specializiranih trgovinah pogledat, prav kolesarskih. Te čelade so nastavljice, znotraj se poljubno pašček skupaj stiska in narazen spušča, da se prilagodi glavi. Pojdi kam pogledat.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: majhene čelade
12.4.2006 21:54:30   
Alina_alin
hvala za nasvet. Sicer je pa imela na zadnji posvetovalnici  obseg 45, torej  smo že blizu 46. Ne vem, zakaj pa je 14 dni nazaj v BC trgovka rekla, da ji je 46 sigurno preveliko.  Bomo probali čelado in poskusili poiskali tako s paščki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: majhene čelade
12.4.2006 22:05:39   
Anonimen
Ne vem, zdaj sem malo gledala po netu. Ponudbe je kar precej, ampak nobena ni manjša od 46. Nekje celo piše, da je 46 za starost 6 mesecev, tako da manjše po moje res ne boste dobili.

(odgovor članu Alina_alin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: majhene čelade
12.4.2006 22:08:50   
tinica
Najboljše je, da otroka kar s seboj vzameš v trgovino in mu čelado pomeriš. Jaz sem svojemu sinu tudi lani kupila čelado in je bil star okrog 10 mesecev. Malo mu je bila velika, ampak če si dal kakšno kapco spodaj je bilo OK-ej. Kupili pa smo takšno ko lahko nastavljaš v rezlične velikosti. Zadaj je takšen vijak za nastavljt, bila pa je nekje 5.000 sit. Najbolj  je, da greš pogledat v kakšno trgovino kjer so specializirani za kolesa, tam boš 100% našla kaj.

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: majhene čelade
13.4.2006 19:30:24   
frutka_
Jaz sem v Intersortu videla nastavljive na paščke, cena pa je bila okrog 4jurje. najmanjša je od 46centi. Najbolje d agresta z malim v trgovino pa mu poskusiš ampak bi mu skoraj morala biti prav!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: majhene čelade
13.4.2006 19:32:35   
frutka_
Alina pa še fajn relacija za kolesrjenje je do MBotoka ali pa okorg treh ribnikov...Čelade imajo tudi v Hervisu. morda še info da Spar in Hervis prodajata enake čelade tako da ni razlike med specializiranimi trgovinami in špecerijo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: majhene čelade
14.4.2006 9:30:12   
makica
Jaz sem za svojo 9 mesečno user posted image kupila čelado S (46 - 52) in ji je prav. Sploh nima paskov dokonca zategnjenih, tako da bi mogla bit prav tudi za manjšo glavico.  Sem pa jo dobila v Hervis. Mislim pa da manjših ni, vendar bi po mojem mogla bit prav tudi tvojemu.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: majhene čelade
14.4.2006 14:03:33   
Alina_alin
Punce, hvala za nasvete. Včeraj sva bile v Hervisu in sva naletele na trgovca, ki se mu očitno ni dalo prodajat in mi je na 10 metrov daleč rekel, ko sem ji hotela na glavo sprobat najmanjšo čelado, ki so jo imeli (48) "to ne sprobavajte, ker je itak prevelika, nimamo nič za tako malega, nima smisla da sprobavate". Mislim, no koment. Sem bila tak jezna, mala je bila itak že nerazpoložena. Sem samo besno pogledala in sva spokale iz Hervisa. Še en primer neprijaznosti do mamice z otrokom.  Bomo šli v naslednjih dnevih v Intersport pa še kam drugam skupaj z atijem in ne bom več vprašali za nasvet ampak se bomo lepo sami odločili, pa upam, da jo čimprej najdemo.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: majhene čelade
15.4.2006 20:05:04   
tins
Mi bomo kupili Metovo čeladico (46-52). Gledala sem jo v Interšportu in stane skoraj 8 tisočakov, v specializirani kolesarski trgovini pa stane 6.500! So pa baje te najboljše (čeprav je cena res huda v primerjavi z unimi v BC)-ampak, varnost je na prvem mestu!
Upam, da sem ti kaj pomagala, LP

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?