Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 17.4.2006 8:00:32
|
|
|
|
k1
|
EGIPT - poročno potovanje
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 18.4.2006 11:06:02
|
|
|
|
clea
|
Egipt- potovanje
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 18.4.2006 12:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Nova Zelandija - avtodom 31 dni
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 8:24:54
|
|
|
|
ella2006
|
Križarenje po Sredozemskem morju, poročno potovanje na Maldivih (potapljanje z mantami, želvami, koralni greben, delfini, ...), potovanje z nahrbtniki po Turčiji, Grčiji, Rusija,... Odkar smo trije pa imamo najboljši dopust na Cresu.
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 8:54:30
|
|
|
|
balaena
|
Skoraj 3 tedni in 1000 km kolesarjenja po celi Nizozemski. Kolesarski raj in krasna država, kjer bi takoj živela.
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 9:28:18
|
|
|
|
muki1
|
Joj, koliko sveta ste že vidle ene, sem kar malo fauš... a sem lahko? Meni je bilo najboljše v Grčiji, na otoku Kos. To je bil res tak aktiven dopust, o sva si z dragim privoščila vse. Pa najini prvomajski skokci na lepše so mi bili zmeraj pri srcu. Najboljše je bilo ko sva kar na blef šla v Umag, potem pa tam naletela na pol žlahte, ker so imeli neko srečanje s klubom Citroen. Ful sva ga žurala. Odkar pa imava otroka, pa je vsak dopust posebno in enkratno doživetje .
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 19.4.2006 23:32:54
|
|
|
|
mml
|
"back-pack" varianta: Kambodža in jug Laosa, potem pa ležanje na plaži v Mjanmaru (Burma), pa sploh potkanje po JV Aziji
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 20.4.2006 22:22:45
|
|
|
|
rozi81
|
Mehika - Playa del Carmen, Cancun joj kok je blo dobr
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 21.4.2006 7:53:21
|
|
|
|
modrooka
|
Tunizija - Djerba - poročno potovanje!!! Sanjsko!
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 21.4.2006 22:03:42
|
|
|
|
TVN
|
Kot so že nekatere omenile, zelo težko je izbrati samo eno destinacijo. Meni je vedno znova lepo, ko se vračam v Monaco, na Azurno obalo, v Provanso. Sicer pa je bilo na morju krasno v Turčiji in Egiptu, doživetja divja in nepozabna pa v ZDA (Las Vegas, LA, San Francisco, New York).
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 24.4.2006 11:16:52
|
|
|
|
Geja
|
Egipt - Sharm el Shaik... v hotelu Magic Life .... plavali smo skupaj z ribicami vseh barv v morju pred hotelom ... Geja
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 25.4.2006 20:26:32
|
|
|
|
Mariposa
|
Kreta
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 26.4.2006 8:47:00
|
|
|
|
katarina2004
|
Mi 2 z mojim pa obozujeva Grcijo in najlepse sva se imela na Kefaloniji res taka romantika, malo turistov,sanjske plaze posebno MYRTOS-rajsko,prijazni domacini.....no pa tudi Santorini,Kreta....ampak Kefalonija je res posebna....
|
|
|
|
RE: Vaš najboljši dopust doslej - KJE? 26.4.2006 13:30:04
|
|
|
|
kapesanta
|
Ko sva z šla z avtom do Rima in nazaj ob zahodni obali Italije. Obožuem pa tudi vsakoletno potapljaško križarjenje z ladjo po Jadranu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Kako otroka naučimo smučati?Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?