spominčica
|
Vidim, da sem še vedno na seznamu bodočih nosečk, kar je tudi prav, ker se pri nama ni spremenilo prav nič. Nekaj časa sem bila v ilegali, ker....pravzaprav sploh ne vem zakaj. Vsega je bilo dovolj, pa sem malo poniknila. Po prvem transferju sem dobila , sedaj čakam na drugega, še prej pa grem operirat pregrado, ki so jo med postopkom našli. To je blo tud neki. Eden jo je vidu, drugi spet ne, pol en spet in tako naprej. Dobila sem občutek, da nimajo pojma kaj delajo. No skratka, jutri imam HSC. Pol pa v nove zmage. Se mi zdi, da bolj ko hodim okrog zdravnikov bolj sem defektna. Do pred kratkim sem bila zdrava, zdej pa ta pregrada. Me prav zanima kaj sledi naprej. Na punkciji sem pa tud tko trpela, da ne vem če bi še kdaj šla. Zdej mam v Lj na počitnicah v zmrzovalniku še 4 otroče, upam, da jih ne zebe preveč. Upam, da vam nisem preveč zatežila, ampak sem opazila, de ste se v glavnem vse kar na ta forum preselile. Mojca tebi sledim, da ne boš mislila, da sem pozabila. Upam, da je ena vseeno ostala, če ne dve. mislim. Se še kaj oglasim. Lep pozdravček vsem, ki se me še spomnite in seveda tudi ostalim.
|