|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok
12.4.2006 15:48:15   
Copatka
Zdravo punce!  še vedno sem nestrpna (imam še 6 dni do M), še vedno špika, še vedno mislim, da bo (test je zaenkrat pokazal nič).

sedaj pa moje vpr - jutri imam ultrazvok notranjih organov, ker me neki ledvice bolijo in me zanima, a bi bilo možno, da bi dr že videl, če sem noseča ( bi mu namignila, naj se mal pri jajčnikih in maternici zadrži, hi, hi). Če so moji izračuni tapravi, naj bi zanosila enkrat okrog 2. 4.
(ultrazvok je pa tak zunanji, ne vaginalni)
kaj mislite???   user posted image
hvala,
Copatka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok
12.4.2006 16:42:29   
MR99
Jaz sem imela pregled pri G z ultrazvokom slučajno ravno takrat, ko mi M še ni zamujala, je pa bilo že po ovulaciji in sem se tudi počutila ful čudno. Takrat sem ji rekla, da obstaja možnost, da sem noseča, saj sva delala s partnerjem na tem. Pregledala me je z vaginalnim ultrazvokom in res je videla neko pikico in mi rekla, da imam zadebeljeno sluznico, da bi res lahko bila noseča, vendar to zdaj še nič ne pomeni, ker se še mora zgnezditi in tako naprej, v glavnem, da naj se ne veselim še. In res sem bila noseča.
Z zunanjim ultrazvokom pa mislim, da se ti ne bo še nič videlo, ker to je še tako majhno. Meni recimo takrat, ko sem bila v šestem tednu na zunanjem ultrazvoku ni nič videla, je morala z vaginalnim, tako pa se je že videla moja pikica.

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 7:06:03   
NATAŠI
če se bo kaj videlo, se bo na vaginalnem, meni je pri 8. tednu naredila vaginalnega, potem pri 12. pa po trebuščku za NS.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 18:32:58   
Anonimen
meni je v 9t in 5 dni rekel, da ne more delat "normalnega" UZ preko trbuha, da je še premajhno, da bi se kaj videlo, in mi je naredil vaginalnega, tako, da dvomim, da se bo kaj videlo user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2006 13:45:26   
Copatka
sam tolk da boste vedle - sem bila na ultrazvoku in je rekel, da bi on že videl, če sem noseča in da nisem - potem sem pa ginekologinjo klicala in je rekla, da on ni noben strokovnjak in da niti približno ne bi videl!!!!

sem malo pomirjena in še kar čakam in upam! 
hvala še enkrat za odgovore!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?