Klamidija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

nnn -> Klamidija (12.4.2006 9:32:04)

Lep pozdrav vsem!

Berem vas dokaj redno, pišem pa bolj redko, sedaj pa me nekaj grozno muči.
Nikjer nisem zasledila da je katera okužena s klamidijo. Čakam na ivf vse ostalo sem že skoraj dala skoz, vendar ko mi je rekla da sem okužena s klamidijo (stara okužba) me je tako postalo strah da ne bom mogla imeti otrok da ne vem kaj naj. Razmišljam še samo o tem in to seveda pesimistično. A je še katera in ali katera ve kaj več o tem. Ali se vidi pri LPSC in HSC kakšna škoda je narejena zaradi klamidije.

Hvala in lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

naja78 -> RE: Klamidija (12.4.2006 9:52:07)

pri lapari in histero se vidi tudi stara okužba s klamidijo,definitino jo pa potrdi šele test.ponavadi so to brazgotinice,ki motijo zanositev.

najbolj da vprašaš G v tvojem primeru,pa ti bo znal odgovoriti.ker vsaka ženska drugače na vse reagira.

stella8 -> RE: Klamidija (15.4.2006 17:38:53)

Tole sem našla o klamidiji:

Simona
Ginekologinja

Pozdrav !

Okužba s klamidijo lahko povzroči klinične znake, torej ima posameznica težave, zato tudi poišče zdravniško pomoč in je tudi ustrezno zdravljena. Žal lahko poteka okužba tudi brez vsakršnih težav, klamidija pa povzroči vnetje notranjih rodil, kar lahko ima tudi posledice. Včasih posledice takega vnetja odkrijemo šele, ko operiremo pacientko zaradi neplodnosti ali kakšnega drugega vzroka.
Vendar tudi to še ne pomeni, da taka posameznica ne bi mogla imeti otrok!

nnn -> RE: Klamidija (18.4.2006 7:59:56)

Hvala, mi je že malo lažje.

Lep dan

dory -> RE: Klamidija (18.4.2006 12:02:25)

O tem ne govorim rada pa vseeno bi te rada potolazila...mene je bivsi okuzil s klamidijo...imela sem hujso obliko, za katero pa sem izvedela sele po porodu, ko so testirali otroka...me je skor kap...klamidija je povzrocila zarastline, katere so se dones dve leti po porodu prisotne...ginekologinja mi je sicer rekla,da sem zanosila po cudezu, zaradi neprehodnosti, pa vendar sem...

nnn -> RE: Klamidija (20.4.2006 10:24:02)

Res si me potolažila (tudi mene je bivši okužil-ker ga ni mogel držati v hlačah) , bomo že preživeli samo da bo na koncu pravi rezultat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

lp

Stran: [1]