|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bombe...43.dan(Š)
12.4.2006 21:05:36   
Anonimen
Drage moje bombice...
Vsak dan užijte tako,kot da je zadnji,ker res nevemo,kar nas čaka jutri.Tudi jaz nisem vedela.Vseeno sm si načrtovala vodni dan,ker sm mislila,da bodo prazniki obilni s hrano.Pa ne bodo,na žalost ali srečo(bo spet neki kg manj).Jutri namreč odhajam na operacijo,na katero sm čakala nekaj let,in sm po zvezah prišla notri in izvedela šele danes,da bom jutri zjutraj,ob 10.uri,že operirana.Gre pa za poseg na čeljustih.Nekaj dni bom tako ostala brez hrane(4 dni po operaciji je dovoljena le tekočina in pasirana hrana) in tudi za praznike bom lahko le vohlala po hiši.:)
Zato pa sm si dans,ko sm izvedela,kaj me čaka jutr,privoščila obilno OH večerjo-2 hruški+piškote.Jutr za zajterk se moram pa fejst najest,zato si bom privoščila velik grozdja in vodo.Potem pa dnevi lakote.:)
Joj,kako me skrbi-pa saj bo!Ko bom boljša,morda že jutr,se vam javim!

Lp,Tea

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bombe...43.dan(Š)
12.4.2006 21:52:59   
Teya
tjaga, nč jokcat, tvoja vaga je za v smeti! user posted image

za kosilo sem jedla rižoto z jurčki in solato, za večerjo pa solato s fižolom in koruzo.....

mi je kar malo bad, ko berem, da ste ve že končale 43 dan, jaz pa sem šele v 23emuser posted image  no, imam pa tako še več časa, za izgubit tok zlo kilogramčkov, kot si jih ti, katis! user posted image  svaka čast!user posted image

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?