tinaaja -> RE: Spolni odnosi po SS (14.4.2006 8:58:11)
|
jaz se tudi se ubadam z izcedkom, danes je 17 dan po, pa imam se kr nek rjav izcedek .. a je se kaksna imela to? kok casa? ker drugace me nic ne boli, pa ne vem, a naj se narocim na pregled kaj prej - imam ga sele 8.5. [sm=sloncek.gif]tud nisva tocn zato,ker pise da dokler traja izcedek, da naj ne bi.. glede ponovne zanositve pa je pusenjak na vprasanje: koliko casa naj ne bi zanosila po UPN v 13 tednu? Namrec, presenecena sem, ker kot berem ginekologi zelo razlicno opredeljujejo ta cas.. Kot razumem vase mnenje je pri nosecnostih do 10 tedna 1 ciklus naceloma dovolj.. Koliko se ta cas spremeni z visjo nosecnostjo? odgovoril: najlažje je, če za določeno diagnozo, postopek, nasvet ali zdravljenje obstaja doktrina. Žal so takšni doktrinarni pristopi pogosto pavšalni in niso primerni za vse, čeprav imajo "blagoslov" strokovnih teles in združenj. Kakorkoli, po prekinitvi nosečnosti v prvem trimesečju zadostujeta največ dve menstruaciji, da se maternica povrne v prvotno stanje in da se sluznica maternice povsem obnovi in vzpostavi stanje za novo nosečnost. meni se zdi premor definitivno ne mestu, ze zaradi ureditve hormonov in zmnajsanja maternice na prvotno velikost.. vsaka pa se odloci verjetno po svoje.. lepe praznike vsem, veliko toplih trenutkov v druzbi najdrazjih in se vec cartanja z dragimi vam zelim ...
|
|
|
|