mml -> RE: par vprašanj (12.4.2006 9:16:32)
|
Pri nas imamo tudi celo zbirko takšnih in drugačnih dud, pa se ni na nobeno navadila. Vsake toliko poskusim, ampak jo ima v ustih točno toliko časa, kolikor časa ji jo držim, potem pa zleti duda z večjim ali manjšim lokom iz ust. Po novem jih sedaj niti ne sesa ampak samo žveči, tako da mislim, da pri nas ne bo z dudo nič. Glede na starost je možno, da so se pričele kolike in našo je takrat v resnici najbolj pomirilo sesanje, bi bila sposobna tri ure neprekinjeno sesat, ampak se je potem tako prenajedla, da je bila še bolj uboga. Kakšnega pametnega nasveta nimam,...če bo minilo, je bil pa definitvno poskok v rasti, ki se tudi pojavi nekej v začetku 2. meseca. Kar se tiče frizerja...jaz sem jo podojila tik preden sem šla in potem sem v treh urah opravila, doma ni bilo panike, sem bila pa dogovorjena, da jo oči pripelje k frizerju, če bi slučajno nastala huda lakota. Je pa res, da sem si to lahko privoščila šele, ko je bila stara 3 mesece. Če si boš privoščila krajše friziranje pa po mojem sploh ni panike.
|
|
|
|