Anonimen
|
Ninci, pri nas ni nič uradnega, vse je neuradno... Saj je bilo vaše dete pri nas na kofetu, a ne? Ne moreš verjet, kolk sem ga bila vesela - vse pasje dlake mi jepobral s tal... Še tri dni mi potem ni bilo treba pometat... No, ja, ampak ker ste prišli na začetku pomladi, ko cuckom izpada dlaka, je verjetno že prej izgledalo, kakor da cel teden nisem pometala, a ne? Kar se pa tele familije tiče, v katero sva priženjeni - mater, toliko jih je, da ni šans, da bi si jaz vse po imenu zapomnila... Ponavadi sploh ne vem, h komu gremo na obisk... pač ena teta al pa en bratranec... Šele ko pridemo tja, ugotovim, da ne poznam ksihta... Potem si jih pa poskušam po lokacijah zapomniti - Vevče, Bežigrad itd... Za 1. maj pa še ne vem, kako bo... Če nama bo s Kamikazo uspelo, da plačava prvi obrok za avto pred prazniki, potem ga bova dobila in gremo lahko dol... Drugače je pa s prevozom sranje... Tašča gre danes dol (Velika noč) in bo ostala do konca prvomajskih... Gre s svojim avtom, pa še neke stvari za hišo bo peljala, ker bo dol večinoma delala... Vesna in tast gresta tudi danes, ampak potem gresta v nedeljo nazaj, ker tast dela... Potem 28. aprila, v petek, pa Vesna pobere tasta in gresta dol, mi smo pa štirje in ni prostora v avtu... Škoda nam je pa crknila (cajt je bil že)... Tako, da... če dobiva avto, gremo vsi, v nasprotnem primeru gre pa samo Kamikaza z Vesno in s tastom, jaz pa z mularijo ostanem doma... LUKSUZ!!!
|