Anonimen
|
Dobo se mi zdi, da imate nekate takšne super tašče in taste ! Pohvale je nadvse prijetno brati - škoda, da jih ne vidijo. Jaz komaj čakam da bom tašča - uuuuuuuuuuuuuuuuu kje je še to, še ven ni prišel ! Samo res upam, da bom full faca in da me bo moja tamlada imela rada. No, saj če bo pripeljal domov tako odklopljeno punco kot sem jaz, pol ne bo blema. Itak pa vem, da bom polna vragolij - kot vedno . Ja kaj sem vam hotla povedat glede moje zlatice? Aha, ime za novorojenčka! No že 4 mesece imam izbrano ime, malega tudi kličem po imenu, kakor tudi drugi in nasploh je že pravi član družine. Prejšnji teden, pa ona na nedeljskem kosilu izjavi, če mu res mislim dati tako ime, češ, da ima njena znanka, ki je žive ne more videt, vnuka s tem imenom! Ja in????!!!! Sem ji rekla, ona pa da to ne gre. Odvrnila sem, da je to povsem najina stvar z možem in ne njena. Ona pa da naj mu dam ime Dominik, ker je njej to ime full všeč. Trmasto sem vstrajala, da je to najina stvar in naj se ne vtika. Pol je rekla, naj ima dva imena, tega, ki sem ga jaz izbrala + Dominik! Pa sem rekla ja kdo ga bo pa klical Dominik? Ona pa: ja jaz seveda. A tko mislite otroka mešat, sem se začudila? Vi ste dali ime svojima dvema sinovoma, midva z možem, pa bova dala svojemu in pika. Sem mislila, da bo ostalo pri tem, pa seveda ni bilo tako. Čez par dni mi reče moj: ti kaj pa če bi mu res dala dva imena, si kaj razmišljala o tem? Jaz pa: če iz tebe govorijo taščine besede, lahko kar zaključiva. Naslednji dan: a mu res ne bi dala imena Dominik? Meni je tko všeč! Všeč je tvoji mami, sem mu rekla in ne tebi! Čez dva dni me spet kliče iz službe: srčica prosim naj ima mali dva imena, vkluči še ime Dominik. In kdo ga bo tako klical?!!!!! Jaz in mami, mi trapasto odvrne. Takrat mi je pa poču film! Kako je lahko nekdo tako egoističen???!!! Ker pri meni ni nič dosegla, je vsak dan forsirala sina! Pa kako lahko tako mešaš otroka? Ja seveda mi ga bomo klicali tako, onadva pa tako, ja pa kaj še?!!! Od jeze mi je šlo na jok in najraje bi popustila in rekla, prav naj bo Dominik!!!! Samo NEEEEEE, ne bo tako manipulirala z mano, to je najin otrok in ne njen!!! Poklicala sem jo in ji rekla, da če še enkrat pokliče sina in pritiska nanj glede imena, naju ne bo več k njej! No za enkrat mam mir, samo bog ve kaj si bo zdaj zmislila Je pa smešna ko je tako repričana, da se svet vrto okrog nje, to pa res.
|