Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 9:24:30
|
|
|
|
svoja
|
Živjo, evo eno pogumno, ravno prilezla iz postelje. Zajtrkovala bom jabolko, malicala bom jabolko, za kosilo bodo tortilje s praženimi bučkami, malancani in papriko. Večerjo bom danes gotovo bolj skrbno izbrala kot prejšnji OH dan, ko mi je neki čuden ježek pokvaril vse užitke. Uživajte sonček, pravijo, da ne bo dolgo.
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 9:27:51
|
|
|
|
dix
|
TU SMO ŠE TU, SAMO JE VREME MALO ČUDNO PA ŠE SPIMO. Z: jagode K: pica s pelati, jajčevcem, bučkami, gobicami, zelišči, papriko, čebulo in mogoče kroglica špinače. V: SLADKOOOOO Pa lep dan želim.
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 9:31:00
|
|
|
|
pokica_
|
Jutro pogumnice! Jaz že tudi vstala, sam traja da prilezem počasi do računalnika . Za zajtrk se nacejam z kamilčnim čajem, ker mi sploooh ni do sadja danes. Za kosilo bom pa skuhala testenine z gobovo omakco, zravn pa popečene bučke in solato . Za večerjo pa valda, da nekaj sladkegaaaaaaa.....sn mojmu naročila naj mi kupi une rogljičke 7 days . Komi čakam večerjo LP
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 9:54:33
|
|
|
|
t_t_y
|
Uf, blagor vam, ko šele zdaj pokukate iz postelje - jaz bi tut. No, žal se mi je pred 3 tedni iztekla porodniška in sem kar pridno v službi - pa še ta mi je tko daleč od doma, da sem pravzaprav odsotna od 5:15 do 19:00, ker nimam nekih pametnih povezav, vsaj ta tedene ne(vozniški me še čaka ). No ja, sej vam ful privoščim, sam jest bi tuuuuuut. Ja, sem se pa odločla, da bo dones za kosilo kar ena velika žemlja, zvečer pa, mmmm, sploh ne vem kaj bi...najraje bi vsakega nekaj. lp
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 10:32:49
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo punce! Jaz sem za zajtrk pojedla banano, za ksoilo pa testenine, za večerjo pa še ne vem
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 10:40:23
|
|
|
|
Margareta
|
Za zajtrk ananas, in banano za kosilo bom pa špagete z gobicami, za večerjopa še ne vem. Sladoled Danes sem malo stopila na tehtnico - tako za rekreacijo. Nič mi ne gre dol
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 11:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, kako naredite testenine z gobicami?? mojmu bom naredila testenine s tuno, ampak ker me tega ne smemo... same testenine, pa tud ne maram.. torej, prosim recept..
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 12:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dejte punce, no.. kmal bo čas za kosilo, jaz pa še vedno nimam recepta. sem iskala drugot, pa je vedno še kakšna smetane zraven.. to pa ne smemo..
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 12:11:47
|
|
|
|
katis
|
Ojla! Jaz prepražim čebulo in malo česna z malo vegete. Vržem gor narezane gobice in pustim, da skoraj povre. Dodam malo pomija (ali pa mezge), čisto malo popra in čilija, ter seveda malo origana. Morda še malo peteršilja in majarona ali timijana. Mezga ti zadevo zgosti, seveda pa mora biti dovolj čebulce za podlago. Men je tko čist OK. Lp
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 12:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
katis, najlepša hvala.. zdaj grem pa delat kosilo..
|
|
|
|
RE: POGUMNE........11.dan(OH) 11.4.2006 14:40:04
|
|
|
|
dix
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta Za zajtrk ananas, in banano za kosilo bom pa špagete z gobicami, za večerjopa še ne vem. Sladoled Danes sem malo stopila na tehtnico - tako za rekreacijo. Nič mi ne gre dol A ti si za zajtrk in banano in ananas jedla? A ni to "prepovedano" mešat sadje v enem obroku?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?