KAR NEKI - VRTEC BROD (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Anonimen -> KAR NEKI - VRTEC BROD (11.4.2006 8:45:42)

[sm=grrr.gif]V petek smo dobili odgovor iz vrtca Brod. Ne boste verjeli, smo 61 v čakalni vrsti. Mislim, če je to normalno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] 
Sem tolk slabe volje, da sploh ne vem kaj naj naredim.
Baje je 87 otrok preveč, sprejeli pa so jih 43.
Ne vem zakaj še kakšnega oddelka ne odprejo.

sazi -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (11.4.2006 11:10:58)

zaradi novega naselja, kamor se bo letos priselilo vsaj 50 mladih družin, je ta vrtec tako oblegan. Moja sestra je zato vlogo oddala že lani, bila ne vem katera v čakalni vrsti, letos pa je dobila prostor.
Žal načrtovalci novih naselij ne segajo tako daleč, da bi se skupaj s stanovanji uredile tudi take zadeve.

Zarja2 -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (11.4.2006 12:24:38)

ja, za novi oddelek pa morajo dinarčke od občine dobit, pa uni se morjo strinjat itd.

Anonimen -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (11.4.2006 13:54:46)

Se pravi, da če načrtujem otroka, je treba vlogo dat notr, še preden je spočet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

frutka_ -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (11.4.2006 17:31:58)

Hm, če imajo prostor da jih kam dajo potem bojo ziher še odprli oddelek ampak običajno nimajo kapacitet...mislim, da je za to kriva država, ker ne poskrbi za več možnost varstva.

Zarja2 -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (12.4.2006 12:42:03)

Vloge ne moreš oddati preden se otrok rodi. Takoj po rojstvu pa hitro oddaj.

Anonimen -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (12.4.2006 14:25:42)

očitno to ni dovolj hitro, saj moraš kot izgleda vlogo vložiti že 2 leti prej. Prvo leto itak nisi sprejet, za naslednje leto pa dobiš potem kao nove točke. bz
Če dam vlogo not, ko se otrok rodi itak ne bomo dobili prostega mesta.

sazi -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (12.4.2006 14:26:29)

država kar tako ne financira odpiranja novih oddelkov, saj se zaradi novih naselij vrtci nekje praznijo, drugje pa je premalo prostora - skupno je mest doolj, le otroke je potrebno prevažat naokrog[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
če pa hočeš točno določen vrtec, potem se je fino že ob rojstvu pozanimat, kako je z gužvo v njem, da ga potem res čimprej prijaviš
pa zelo pomembno je, kje imaš stalno prebivališče, ali v tistem vrtcu že imaš kakšnega otroka... vse to prinaša točke. kolikor jaz vem, je večina mojih znancev, ki živijo na Brodu dobila prostor + vsi tisti, ki ne živijo tam in so otroke prijavili lani

Zarja2 -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (13.4.2006 9:20:40)

Ja anonimna vidim kaj hočeš povedat, na žalost je tako da je prostora premalo,oziroma dobiš vrtec veliko prepozno, kasneje kot bi si ga želel. Vseeno pa vloge pred rojstvom ne moreš oddati, ker smo jo mi hoteli, oziroma smo jo, pa nas niso upoštevali. Potrebno je napisat tudi datum rojstva otroka, ne moreš si ga kar izmisliti, ali pač?

Anonimen -> RE: KAR NEKI - VRTEC BROD (17.5.2006 18:43:52)

Poznam eno, ki je letos v ta vrtec kar "uletela" preko vseh vrst, je pa res, da je njen fantek že prej hodil v en drug vrtec. A so to potem izjeme, ali kaj?

Stran: [1]