Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nočno spanje 100000tič 14.4.2006 22:22:10
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: wawa A res zgledam tak vragec???? Ne vem, te osebno ne poznam, po tvojem srčku(na fotki) sodeč, si pa prej angelček kot pa
|
|
RE: Nočno spanje 100000tič 15.4.2006 0:37:23
|
|
|
|
kati*
|
pri nas ni nikoli jokal dlje kot 5 min, ker Luka precej intenzivno joka in po 5 min 8ki so zelooo dolge) je že precej bogi . Pri nas se ta metoda ni najbolje obnesla. Res da tudi nismo blazno vztrajali. Sem ga pa parkrat pustila jokcat (ker sem po joku ugotovila, da ni nič hujšega - ni intenziven jok) in je sam zaninal nazaj ob omoči glasbene lučke in mojega glasu ali božanja. Glede dude - pri nas je pomagalo: - dudo mu daj ven, ko zaspi in naj spi bre nje. Prve tri dni je bilo sicer spanje slabše ponoči, ker moraš počakati da zaspi in dat dudo ven oz. se tud bolj pogosto budi, a zdaj že kar nekaj časa (se še zgodi tu in tam kako noč - npr. prejšnji petek) spimo brez popravljanja dude oz. ga duda pomiri in jo pol kar sam kmalu vrže ven - zamenjali smo dudo (kupila sem večje za po 6m) in očitno mu niso več tolk interesantne No vsekakor smo mi v 2m zelooo napredovali pri spanju. Še 2m nazaj sva papala na 1,5 ure. Noč je bila dolga 10 ur. Zdaj pa jeva 1x (včasih 2x) na noč, ki je dolga 12ur in vmes morda 1x popravim dudo, kar pa mi je zaenkrat enkratno. Ko bo pa starejši, bomo pa probali iti še naprej. Edini uspeh - psihična priprava na par neprespanih noči (še bolj kot sicer) in vztrajat pri zadanem cilju. Pa upamo, da nam zobki ne bodo ritma prehitro podrli .
|
|
RE: Nočno spanje 100000tič 15.4.2006 8:03:09
|
|
|
|
wawa
|
Joj Kati tole je pa odlična novica, za vse mamice ki se trenutno ubadamo s spreminjanjem navad spanja naših, sončkov, torej ustrajat!
|
|
|
|
RE: Nočno spanje 100000tič 15.4.2006 8:03:59
|
|
|
|
wawa
|
Ha ha Marogica, hvala za kompliment, no ja Andraž se ti zahvaljuje....... LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?