Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje za tiste, ki so že shujšale in ... 10.4.2006 17:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nisem nikoli toliko shujšala, da bi imela preveliko kožo, sem pa vedno, kadar sem manj jedla oz. hujšala, no to je bilo enkrat zares, delala trebušnjake, če to kaj pomaga, pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Vprašanje za tiste, ki so že shujšale in ... 10.4.2006 19:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je imam nekaj za hude čase , ampak se sploh ne sekiram. Tudi to je del mene. Taka sem.
|
|
|
|
RE: Vprašanje za tiste, ki so že shujšale in ... 10.4.2006 19:32:39
|
|
|
|
lelaval
|
Težav s kožo nimaš, če počasi hujšaš (z zdravstvenega vidika gledano - v 1 mesecu naj bi max shujšala 4 kg ). Seveda pa k lepši postavi pripomorejo tudi vaje za določene dele telesa.
|
|
RE: Vprašanje za tiste, ki so že shujšale in ... 10.4.2006 20:58:00
|
|
|
|
t_t_y
|
Ojla, ja, jaz sem pred leti shujšala 35 kg in to bolj na hitro, pa je kar precej kože ostalo - največ na rokah. Je pa zanimivo, da se mi potem med nosečnostjo, ni naredila nobena strija, ker je bla koža že očitno vajena raztezanja. Najbolj pa seveda pomaga telovadba pa s kako kremo mazat (vseeno katero) al pa z mandljevim oljem, tko da je koža mehka. Mislim pa, da popolnoma ne izgine - vsaj pri meni ni, je pa res, da je blo tud kar nekaj minusa kil. Zdej, ko sem hujšala po 90D, in zgubila 12,5 kg moram rečt, da ni nobene vidne razlike. Torej odvisno kolk imaš za zgubit, pri 5-10kg se pomoje še ne pozna tko zelo. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?