Otrok reši krizo??? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:08:51)

Zanima me ali otrok kdaj reši, zapolni krizo oz.praznino med dvema, ki se razhajata ?

Recimo da se trenutno na vidim naprej s partnerjem, on bi želel takoj še imeti drugega otroka, jaz pa se držim nazaj.....

Me bo drugi otrok izpopolnil, zapolnil mojo praznino?
Ali bo to samo uvod v še hujšo agonijo?

Anonimen -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:11:06)

uvod v še hujšo agonijo! če nista za skup pejta čimprej narazn da si najdeš nekaoga ki bo ljubil tebe in tvoje - vajine skupne otroke! tko boš pa na konc vseen ostala sama, nesrečna pa še z mulci brez očeta!

muki1 -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:13:35)

Niti slučajno.

Marogica -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:14:32)

PAmetno razmišljaš, anonimna. Otrok nikoli ne reši krize, daje pa ljudjem dostikrat takšen vtis, dokler se ne rodi in nastopi vsakdan. Kako pa tak vsakdan izgleda, pa že veš, ker že imaš enega otroka. Z dvema je samo težje.
Ti se kar nazaj drži, dokler ne boš poplnoma razčistila, kaj ti ta partner še pomeni/ne pomeni in kako se vidiš v prihodnosti s tem partnerjem.

karmy -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:15:37)

ne...
mogoče navidezno je vse lepo in prav prve dva meseca, ampak praznina med staršama je še vedno tam in je kot tempirana bomba...

tanja75 -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:18:32)

Se strinjam z Laro. Otrok je na koncu tisti, ki trpi. Najprej morata uredit odnos med vama. Če se vidva med sabo ne razumeta, otrok ne more biti mašilo. Mogoče bi se pozornost za določen čas preusmerila na otroka, vendar prej ali slej bi se problemi ponovno pojavili.

lp

lucika -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:18:36)

sama ne verjamem, da bi otrok resil probleme med partnerjema. in ce, hipoteticno, bi jih lahko; bi moral biti zadosti prvi otrok. ce pa eden ze je, ne vem, kaj bi lahko drugi spremenil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Lumpi -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:21:58)

kratko in jedrnato: NE!!!

ona -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 14:46:56)

Kot so že druge rekle-otrok nikoli ne bo rešil krize med vama,tako,da niti slučajno ne imej še enega,če je že zdaj vse narobe!

Maleal -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 15:04:48)

Tudi jaz se pridružujem mnenju predhodnic,otrok nikoli ne reši krize,lahko še gre samo navzdol v vajini zvezi.

daddy -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 15:19:46)

pa ja, seveda .... pa nisi edina ki tako misli. žal, otrok sam po sebi ne reši ničesar, samo začasno preusmeri težave oz. jih "pomete pod preprogo".

nejcko -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 15:31:13)

V večini primerov NE., kot so že ostali napisali.

Poznam pa primer, ko se je zaradi otroka zakon obdržal oz. je bil otrok prav načrtno narejen za to in je uspelo. Od takrat je že več kot 40 let in zakon še kar drži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tehnofil -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 15:42:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me bo drugi otrok izpopolnil, zapolnil mojo praznino?
Ali bo to samo uvod v še hujšo agonijo?

1. Ne. Ker je praznina med vama. Saj že imata enega otroka. Kako to da z njim ne zapolnita praznine (če se bi to naprimer dalo)?

2. Da. Razen če bosta vidva v tem času zapolnila praznino.

dory -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 15:43:20)

Nikakor...saj si ti z nekom in ne otrok..in ti resujes sama tezave s svojo glavo in ne otrok...in ravno zaradi otroka,ce ne cutis vec tisto kar si, bi morala storiti nekaj, ker zal le otrok pokasira najvec slabega tkole...

Anonimen -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 16:59:15)

Ne.

kalbo -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 19:30:00)

Otrok samo še poveča razpoke v netrdnem zakonu.

Annny -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 20:09:11)

bi moral biti zadosti prvi otrok. ce pa eden ze je, ne vem, kaj bi lahko drugi spremenil

Tako tudi jaz razmišljam..

paris -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 20:43:13)

Žal ne!

rija -> RE: Otrok reši krizo??? (10.4.2006 22:53:25)

Ja, če verjameš v Sneguljčico in sedem palčkov, rdečo kapico, trnuljčico...

povha -> RE: Otrok reši krizo??? (11.4.2006 7:48:50)

Se samo podpišem pod vse ostale poste! Pa če prav razumem, že imata enega otroka, pa še vseeno tako razmišljaš?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Otrok ne more reševati vajinih partnerskih težav!

Anonimen -> RE: Otrok reši krizo??? (11.4.2006 8:19:02)

Odvisno od situacije.. kot za vse zadeve.. Vcasih otrok pride, da zakon resi.. vcasih pride, da pospesi njun razdor..

lory05 -> RE: Otrok reši krizo??? (11.4.2006 8:24:46)

Če nista za skupaj, bosta prej ali slej šla narazen, potem bo samo še en otrok več, ki bo trpel, razumem, da enega že imata. Krize pa ne bo rešil. Krizo se rešuje pri vzroku, vzrok pa najbrž niso otroci ampak vidva. Torej ne prelagat bremena na otroke.

Marsikdo je mislil tako kot ti, na koncu so se vedno razšli, samo z več otroki.
Saj če mene vprašaš, otroci so vedno blagoslov, samo ne pričakovat, da bo boljše.

Anonimen -> RE: Otrok reši krizo??? (11.4.2006 9:56:32)

Hvala za vaše poštene odgovore. Ste samo potrdili moje misli.
Hvala.
Anonimna-avtorica vprašanja.

Stran: [1]