|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polozaj rok med spanjem
10.4.2006 10:42:18   
družabnica
Pozdravljene mamice!

Mene pa zanima kam dajo vaši malčki rokice, ko spijo na hrbtu. Naš mali pikec spi kot avion (rokice položi stran od sebe ). A je s tem kaj narobe ali bi jih naj imel ob svojem trupu ali ni s tem nič narobe.

V vozičku pa jih tišči gor proti glavici in sicer tako, da ima komolce pokrčene (rokice so v položaju V).

Upam, da ste razumele kaj hočem vprašat, ker ne vem kako naj to jasneje napišem. Hvala za vaša mnenja. user posted image

< Sporočilo je popravil Seven -- 10.4.2006 15:48:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POLOŽAJ ROK MED SPANJEM
10.4.2006 10:51:54   
Dejča
Naša jih ima pokrčene stran od sebe - nekako "roke u vis" user posted image  user posted image .

(odgovor članu družabnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2006 10:53:20   
Teja N
Otroci zelo radi spijo takole "raztegnjeni".user posted image Tudi moj tako spi.
Če ima rokice pokrčene navzgor, so včasih rekli, da spi kot angelček.(ker naj bi imel na rokicah krila)

Ko je bil Nik v bolnici, mi je sestra rekla, da se v takem položaju raztegne prsni koš in tako najlažje diha.

V glavnem, tvoj pikec se tako naboljše počuti in vse je v redu.

Lp,
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2006 11:00:02   
amy26
Pol moj malček spi kot angelček user posted image  saj jih ima vedno gor pa mal pokrčene.

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2006 11:03:16   
CIPRESA
Moj jih ima vedno ko leži na hrbtu dvignjene ob glavici. Približno takole mu najbolj
 paše!!user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 10.4.2006 11:04:15 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2006 11:04:56   
Meceno
Moja pa spi čisto z istegnjenimi rokami nad glavo ( nič pokrčene ) in je prav smešna,..izgleda prisilnen položaj user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2006 11:47:21   
družabnica
Ej punce hvala za tele odgovore. Se prav fajn počutim, da ni sem pri nas tako. Ja prav fletni so tile naši angelčki user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2006 22:30:01   
hajdi21
Starejši ljudje pravijo, da če spi tako, kot ste napisale (roke u vis), da to znak, da je otrok zdrav.....

Upam, ker tudi naša tako spi.

LP.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?