Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Istospolna usmerjenost 11.4.2006 8:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Se strinjam, da lahko dva moška ali pa dve ženski ravno tako vzgojita otroka. Problem je v tem, da naša zaplankana družba še ni pripravljena tega sprejeti. To pa za otroka nikakor ni dobro. Jaz pa se ne strinjam, da bi lahko dva maska ali pa dve zenski enako kvalitetno vzgojila otroka.. No sicer v nekaterih primerih, verjetno se bolje, kot par.. samo to velaj za ekstremne primere, kjer se strasi prepirajo, tepejo.. in podobne situacije.. In ne gre za zaplankano druzbo, ki tega ne sprejme.. ampak je problem predvsem v nevedni druzbi, ki se ji o moskih in zenskih energijah (jang in jing)ne sanja kej veliko.. ampak bolj ko ne vse gledajo iz pravnega ali moralnega stalisca.. bolj malo pa iz naravnega stalisca.. V vecini primerov bi bil otrok v taksni vezi.. pohabljenec.. Veliko bolje bi bilo ,ce bi rasel v skupnosti (vec ljudi m in ž).. tega pa res zaplankana druzbe ne bo kmalu sprejela..
|
|
|
|
RE: Istospolna usmerjenost 11.4.2006 9:09:17
|
|
|
|
Cikica
|
Jaz nimam nič proti,saj so isto ljudje kot mi.
|
|
RE: Istospolna usmerjenost 11.4.2006 10:46:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh tjazy, v preteklosti so take skupnosti že obstajale. Sicer so bile medgeneracijske in se jim je reklo razširjena družina. Starejši (babice, tete...pa tudi dedki) so skrbeli za naraščaj medtem, ko je delovno aktivno prebivalstvo služilo/pridelovalo vsakdanji kruhek.... Sej vem, da nisi tega mislil Drgač pa - vsak po svoje. Po pameti.
< Sporočilo je popravil pikec0 -- 11.4.2006 10:48:12 >
|
|
|
|
RE: Istospolna usmerjenost 11.4.2006 12:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa, se podpišem pod tabo. Ena misel: vedno mi je bilo hecno, da je bila in v veliko državah še vedno je, moška homoseksualnost kaznivo dejanje ali vsaj prekršek. Homoseksualnost med ženskami pa nikjer. Zakaj neki? No, saj mi je jasno (za hetero moške je verjetno kar lep pogled na dve ženski v intimnem odnosu?). In ni mi jasno, zakaj bi bila homoseksualnost karkoli slabega, očitno se je narava tako sama odločila, drugače ne bi imeli gay mačk, psov, levov, bikcev, slonov, opic,... Pa obstajajo. Itak pa mnogo preveč povezujemo od nekoga spolno usmerjenost z njegovo osebnostjo. Spolna usmerjenost je samo en majčken del osebnosti, prinešena je bila na svet, tako kot karakter. Če se je nekdo rodil kot kolerik, je in bo kolerik, ne bo kar naenkrat postal flegmatik. In isto velja za spolno usmerjenost. Ja in sem za to, da bi tudi homoseksualni pari se lahko poročali in posvojili otroke.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?