Anonimen -> RE: Bombe...41.dan(S) (10.4.2006 15:30:11)
|
Katis...hvala!Upam,da bo res lepo! Punce,mislim,da vse malo grešimo-preveč pa ni dobro.Sama nikol ne grešim generalno-nap.z živili,ki ne spadajo v ta dan.Mam pa več majhnih grehov,ki so: - zvečilni in bomboni(za okus)
- kakšno sadje preveč,in grozdje(ki ga naj sploh ne bi jedli)
- nič ne telovadim
- tu pa tam si privoščim "ocvrt" sir
- če sm res lačna,si privoščim malo bolj obilen obrok
A se vam to zdijo grdi in veliki grehi?Če ja,me kar kregajte!!! V četrtek se vam vrjetno pridružim pri vodnem dnevu-bližajo se namreč velikonočni prazniki!Kako boste jedle ve za praznike,ki se bližajo?Jaz sm se odločila,da imam čet.-vodni dan,pet.-sadni dan,sob.-škrobni dan,ned.-beljakovinski dan,pon.-OH dan(zarad potice),tor.-sadni dan,potem pa naprej normalno.Le tako bom zmogla brez greha.V nedeljo si bom privoščila velikonočni zajterk-tega ne smem izpustiti.Drugače bom jedla za zajtrk sadje,za beljakovinski dan pa za kosilo in večerjo mešane beljakovine.Greh,ki se mi mora oprostiti. Naslednji vikend(21/22/23.4) grem na motivacijski vikend,kjer imam že plačan polni penzion-kako in kaj naj jem?Zelo me je strah! Danes sm dobila dobro mero motivacije,zato stvar povem tudi vam.Imam sošolko na faksu,z postavo,katero ji lahko marsikatera izmed nas deklet preprosto zavida.Ima lepo oblikovan trebuh,zaobljeno zadnjico.Sm pač mislila,da je vedno tak suha in nisem se mogla spomnit,katera je,iz srednje šole.Sm pač malce pozabljiva.In dans s kolegico med prakso klepetama o moji dieti,pa kaj bom dans jedla,...pa se obrne ona in se priključi najinemu pogovoru.In mi punca reče,da je v zadnjih dveh letih shujšala 37 kg.Jaz sm mislila,da me bo kap.In kako?Začela je jesti bolj zdravo,odpovedala se je kruhu/maščobam(razen olivnega olja)/kuha le na pari,živela je po načelih iz knjige "Tudi z ogljikovimi hidrati ste lahko zasvojeni",piti je začela veliko vode,in začela je športat-tek,orbitrek,trebušnjaki...Na začetku je shujšala veliko,brez težav,potem se je teža ustavila.En dan je preizkusila tako,da cel dan ni nič jedla,in ni shujšala niti grama.Potem so kilogrami začeli kar leteti iz nje.Seveda hujšanje ni trajalo nekaj tednov ali nekaj mesecev,ampak intenzivno dve leti.Imela je toliko odvečne kože,da je porabila štiri al pet tub kreme za učvrstitev od Afrodite.In je pomagalo.Rekla mi je,da če imaš voljo,gre,in shujšaš.In še za večjo motivacijo mi je pokazala sliko na svoji študentski izkaznici-ni prepoznavna! Prej je nosila uniformo št.48,zdaj ima le 36!Če to ni motivacija...Res sm ji hvaležna!Jutr dobim od nje to knjigo,ki ji je spremenila življenje,in ko jo preučim,poročam!Nevrjetno.Za tako lepo postavo si nikoli ne bi mislila,da je nekdo tako garal in zmogel toliko volje.Res ji zavidam in si želim,da bi bila kdaj na njenem mestu.In da bi zmogla toliko volje.Gremo naprej,punce-zmogle bomo! *Beljakovinski dan Kaj sm jedla danes in kaj še bom: Z ob 6.45:1 naktarina K ob 14.00:ocvrt sir+solata V ob ?:kos sira Go bombe,go bombe...še samo 49.dni do konca...mora nam uspeti!!!
|
|
|
|