itka -> (samo)zadovoljevanje ali kaj drugega (9.4.2006 22:38:21)
|
Pozdravljeni! Imam en problem, če se temu lahko tako reče. Imam 17 mesečnega sinčka. Z njim je vse v redu, le ena stvar me moti in se vsak dan sprašujem, ali je to normalno. Namreč, ko je tako utrujen, da kljub dolgem preobračanju po postelji ne more zaspati, se obrne na trebuh, si da rokice v predel lulčka in se ziblje in tako v par minutah zaspi. Tudi, če gre slučajno opoldanska ura spanja mimo in je zato pozno popoldan siten in neprespan se na tak način umiri in lahko tudi zaspi. To se dogaja par mesecev. Zaradi tega sem zelo zaskrbljena in zato morim s tem tudi vse moje domače. Prav tako pa sprašujem tudi druge, prijateljice in druge mame, ki imajo sinčke. To je drugi otrok, prvi otrok je 6 letna hčerka, zato mi je ta situacija sedaj nova. Sicer pa sem na internetu prebrskala že skoraj vse na to temo in največkrat zasledila, da to ni nič takega pri taki starosti. Pa vendar se še ne morem prav pomiriti in včasih dan za dnem tuhtam, kdaj se bo to končalo in ali je normalno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pričakujem vaše odgovore, mnenja, izkušnje.
|
|
|
|