mamči -> RE: ime za novorojenčka (9.4.2006 20:05:49)
|
V bistvu sem imela vse bolj za punčko, ker v naši družini so same ženske in sem mislila, da bom tud jaz imela pupiko. No pa smo zvedeli, da bo prišel fantek in prišla je seveda dilema o imenu. Ampak bilo je pa eno ime, ki je bilo že davno pripravljeno za mene, če bi bila fantek in v tistih časih kar redko ime in res mi je bilo od nekdaj všeč - Tilen. In tako je moj prvi sin Tilen- po meni, ko nisem bila fant [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ta drugič sem pa bila itak ziher, da bo pupa.....in glej moj filing je bil spet narobe. In zvedeli smo, da spet prihaja dečko za katerega pa res nisem vedela, kako naj mu dam ime.Dolgo sem tuhtala, najprej je bila ideja da naj bo tud na črko T, pa mi ni bili nobeno ime všeč na T, nato je bil dolgo Anej v igri, pa jih je preveč in spet nisem vedela....nato pa se slišala za ime Tian in mi je bilo všeč, čez par dni me je še moja sestra klicala in mi rekla, da ve za ime Tian in ji je ful všeč. Pa še na T je. Hotela sem isto št. črk, pa bolj spevno in sem priredila ,tako imamo mi Tijana.
|
|
|
|