Anonimen -> Rejci psov-a hodijo gledat vašega psa? (9.4.2006 12:38:47)
|
Imamo že leto dni starega mešančka,ki smo ga vzeli pri eni družini,ki je imela takrat leglo-zanj smo plačali takrat 5000 sit(saj ni velik,pa vendar) in ga tako rešili iz bede,v kateri je bil kot mladič.Tudi ostale mlačičke so oddali.Tista dva človeka,od katerih smo vzeli psa,hodita pogosto gledat našega psa k nam domov.Sta zelo zanemrjena(zaudarjata),našega psa dvigujeta kar za tace,z grdimi prijemi,pa ponavadi še celo nedeljsko jutro sedita tukaj.Enkrat smo jim že povedali,da če smo jim kaj še dolžni,da jim plačamo,in naj več ne hodita.Pol je bil mir.In sedaj se je spet začelo.Danes zjutraj sm bla sama doma,ravno sm se slačila za pod tuš,ko nekdo pozvoni.Zaprem psa v kuhinjo(ker laja),in odprem vrata.Na vratih je bil moški,od katerega smo psa vzeli.Sm rekla,da nimam časa,pa se je kar prerinil na hodnik.Je rekel,da naj spustim psa-in ko ga je videl,je rekel,da če je to sploh iz njegovega legla.Pa jaz,da je.In mi že tisočič razloži zgodbo o njegovih psih.In Cofija prime za prvi dve taci in ga kar dvigne.Sm mu ga kar vzela iz rok,ker drugač bi mu še kaj nardil.Pol je pa rekel,da je to tak njegov pes,ker vidi,da ma še čist navade od njih.Pa da če ga nočemo met,da ga bo vzel s sabo.Pol je stal v predsobi kakih deset minut,pol pa sm rekla,da se mi mudi.Odprl je vrata in mojemu psu pravil,da če gre z njim.Ni čudno,da je pes čist znorel.Zato sm ruknila vrata,da so se zaprla,in hitro zaklenila.Je rekel,da pride zdaj nazaj pogledat psa še njegova ćžena.še sreča,daje vmes prišel oče in to razčistil.V glavnem,velik si dovolijo.A imate tud vi takšne težave?
|
|
|
|