Birma-darilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Birma-darilo (9.4.2006 7:43:46)

Vabljena sva na birmo od nečakinje. Zdaj se je pa zataknilo pri darilu.

Sva brez idej. Zlatnine ne mara. Razmišljala sva o denarju, saj bi poleti rada obiskala tečaj za nemščino v tujino. Ampak koliko dati?

Kaj pa malo boljša sončna očala (jih nima), mp3,...?

V kolikšni vrednosti se dajo darila ob taki priložnosti?

Prosim pomagajte iz zagate!

nanka -> RE: Birma-darilo (9.4.2006 9:59:29)

Moja hči ima drugi mesec birmo in bo najbolj vesela denarja (midva sva ji kupila mp3 za 30.000). Drugače pa je pri nas navada, da povabljenci prinesejo kakšno manjšo pozornost, ali pa dajo denar tam nekje do 10.000 in nikakor ne več.

Lp

urbancek -> RE: Birma-darilo (9.4.2006 12:29:28)

Če ni nobeden od vaju za botra, ji lahko dasta denar, saj so ga otroci zelo veseli, še posebej, če za kaj varčujejo: Primeren znesek pa je 10.000.- do 20.000.- (odvisno od tvojega finančnega statusa). Aranžiraš pa lahko tako, da kupiš enega angelčka, denar zaviješ v rolco in ga daš angelčku v roke. Še najbolje pa je, da neseš kar v cvetličarno, če nisi vešča zavijanja. Naša punca je bila tega zelo vesela in ima angelčka na posebnem mestu.

Lp

lelaval -> RE: Birma-darilo (9.4.2006 19:27:56)

Če si želi MP3, se mi zdi to dobro darilo. Če pa se boš odločila za denar, pa mislim, da bo 10.000,00 dovolj.

KODA -> RE: Birma-darilo (9.4.2006 22:12:14)

Kaj pa,če bi ji podarila darilne bone.Npr. od City parka,pa si sama kupi,kar ji je všeč.

Anonimen -> RE: Birma-darilo (10.4.2006 8:48:16)

15. jürjov

Anonimen -> RE: Birma-darilo (10.4.2006 8:50:02)

Hvala  vam za nasvete.

Darilne bone sva tudi razmišljala (Europark-so eni boni ali za vsako trgovino posebej?).

Sicer pa vidim, da moja predstava koliko denarja dati ni bila tako napačna in sva se gibala okrog teh zneskov.

Stran: [1]