|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Previjalnica v Baby centru LJ
8.4.2006 22:58:44   
Pikica76
Fuj! Groza. Sva se šla danes podojit tja. Pa še stol je tako zmajan, da tista, ki bo šla naslednjič dojit bo kar not padla. Men je bila danes tam kar mal neprijetna izkušnja. Sej nekdo se je potrudil pa je nalepil une medvedke Puje gor ampak že sam prostor je tak čuden. No pohvalit moram da jo vsaj imajo. Ampak sem nekako pričakovala bolj urejen prostor.

< Sporočilo je popravil nalin -- 8.4.2006 23:05:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Previjalnica v Baby centru LJ
9.4.2006 8:04:23   
majibee
men je bla pa še slabša v City parku-fuj. smrdelo je po skretih, vse je bilo mokro, umazano, polne smeti plenic... user posted image se mi je kar obrnilo. v Baby centru sem bila kar presenečena, res pa je da nisem dojila, ampak samo previjala..najboljša je pa v Emporiumuuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2006 10:57:06   
šnucika
se strinjam z majibee - v city parku je res katastrofa!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2006 11:40:58   
petja
Se strinjam! Sem enkrat dojila tam, pa sem rekla, da nikoli več! Raje naredim to v avtu! Sam je bla zima ... pa je bila to najbolj elegantna rešitev user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2006 14:13:00   
tincci
V mercatorju na Viču je lepo urejena. Samo ne štekam, imajo musko notri na ves glas, tako da itak ne more otrok jestuser posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?