|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakalna doba pri dr. Rešu
8.4.2006 20:12:29   
svetlana1
Vem, da je najbrž že bilo govora o tem ampak vseeno.
Sem pacientka dr. Reša in počakati moram še 2 user posted image  nato pa grem na razgovor k dr. Rešu za oploditev v epruvetki. Zanima me koliko bom čakala, da se postopek začne če grem preko zavarovalnice, a sta to 2, 3, 4,.. mesecev, samo rada bi vedela kaj da pričakujem, ker zdaj se pa to že vleče že kar nekaj časa.
Hvala na odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakalna doba pri dr. Rešu
8.4.2006 22:15:04   
Sisy
nama je februarja na najinem prvem razgovoru za IVF rekel da prideva na vrsto (na koncesijo) nekje septembra, torej se čaka približno pol leta...

zato sva se odločila za samoplačniško...tako sva bila na vrsti takoj,marca

< Sporočilo je popravil Sisy -- 8.4.2006 22:16:01 >

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2006 13:19:11   
Anonimen
Pozdravljene,
tudi meni je G rekel da grem na epruveto ( a to je ivfuser posted image ), ker s Klomifenom ni bilo uspeha.
Rekel je, naj imam sedaj dve user posted image  brez Klomifena in Prometriuma in ga v maju pokličem. Sepravi če greva na koncesijo bo trajalo približno pol leta user posted image , kaj pa konzilij sploh odloča o tem, A ni dovolj tvoj G??
Sisy, prosim če mi poveš kakšna je cena če se odločiva za samoplačniško??
Hvala in lep pozdrav user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2006 13:45:01   
Sisy
tako je ... od prvega razgovora potem traja še okrog pol leta da prideš na vrsto...

če se odločiš za samoplačniško varianto te pride vse skupaj z zdavili okrog 280.000 SIT za klasični IVF, če je problem v partnerju in je potreben ICSI pa pride potem okrog 40.000 SIT več...

in ja "epruveta" pomeni IVF user posted image

upam da sem kaj pomagala

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2006 13:59:27   
svetlana1
Sisy, hvala za odgovor.
Ko sem napisala, da sem pacientka Dr. Reša, sem mislila, da je on moj izbrani ginekolog ne samo za neplodnosti in zato nekako upam, da mi bo pa le dal malo prednosti in bom prišla na vrsto prej kot pol leta. A je on tudi tvoj izbrani gin. ali se samo zdraviš pri njemu za neplodnost.
Joj, tok mam dost že tega čakanja, pa kadar koli pridem k njemu mi zmeraj da te neumne klomifene k' itak nič ne pomagajo, koliko punc pa sploh zanosi s temi klomifeni, jih ni veliko, meni jih je pa že 3x predpisal pa vem da tokrat spet ne bo nič od tega, prov jezna sem.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2006 14:34:05   
Sisy
Svetlana, dr.Reš ni moj izbrani ginekolog, njega sem si izbrala le za zdravljenje neplodnosti..uf kako grozno se to sliši user posted image ... ne vem kako je glede njegovih pacientov in privilegijev če si njegov pacient vem le da za prvi IVF kar on sam predlaga da se gre raje samoplačniško...ker je prvič najceneje in drugič ko greš na koncesiji si baje avtomatično hitreje na vrsti ker si prvič plačal..to mi je rekel "tako med vrsticami"...

glede Klomifena je pa tako da tudi meni ni pomagal  in kolikor berem je redko kateri pomagal do user posted image ...zato ne vem zakaj ti ga je ponovno predpisal user posted image  Meni ga je dal za tri mesece in ko je videl da ni uspeha je rekel da gremo kar takoj v IVF...ne vem, mogoče ima pa razlog da ti ga predpisuje user posted image ..ker jaz svoje ovulacije recimo imam..tako da Klomifen pri meni res ne pride v poštev ker problem izvira iz jajcevodov... no kakor koli že...malo ga povprašaj kako to da ti ga je ponovno dal če ni haska...jst ga kr sprašujem če mi ni kaj jasno...pa se potem kdaj mal heca z mano če kej "v temo brcnem" ampak se sploh ne sekiram...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2006 15:06:45   
svetlana1
Ja, imam problem s svojimi O, imam PCO.  Ampak vseeno že 1 leto sem na klomifenu, seveda s presledki vmes, poln kufr mam počasi vsega.
Psihično me to ubija, včasih se mi zdi da smo doktorjem samo še številka, pa tolk počasi se vse odvija, pol pa pravijo da rodnost upada, le zakaj?
Nič, želim nam vsem čimprej user posted image  pa seveda zdrave. Jaz pa vsakič ko dočakam user posted image  imam vedno manj in manj upanja. Čeprav na forumu ko berem, vidim da imajo nekatere še hujše težave kot jaz pa se s tem nekako potolažim.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2006 11:17:14   
Anonimen
svetlana1, da te malo potolažim. Tudi jaz sem bila pred leti pri dr. Rešu. Predpisal mi je Klomifen (imam PCO) in ratalo je v 2 ciklu. Ne vem sicer ali je imel Klomifen kaj pri tem, je imela pa veliko vlogo moja psiha.  Pri obeh ciklih sem imela še UZ. Pri 2. mi je še rekel, češ, da O ta mesec sploh ne bo, ali pa bo prišla bolj pozno. Sem odšla spet vsa razočarana domov, ampak s fantom puške nisva vrgla v koruzo in glej ga zlomka - ratalo je. Je pa moja zgodovina taka - več kot 10 let brez kakršnekoli KT, pred 5 leti SS, potem končno user posted image , zdaj se pa spet že 2 leti trudiva za drugega otročka, pa nič ne rata. Sem pa bila lansko leto 4 mesece na Klomifenu (se ne grem več!), edini učinek je bil, da se mi je potem cikel zmešal in zdaj sploh ne vem, kdaj lahko pričakujem user posted image  (28, 35, 40 dni?). Sicer mi je malo lažje, ker enega otroka že imava, ampak si kljub temu želiva še enega. NAUK - psiha ima veliko vlogo, a kaj ko ne moreš iz svoje kože!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?