Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 7.4.2006 20:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Oz. po mojih izračunih bom komaj na začetku 7 tedna ko imam pregled!Pa se mi zdi prekmal kaj če se ne bo nič videlo......
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 7.4.2006 20:47:32
|
|
|
|
***pika***
|
Mislim, da ni prekmalu - jaz sem ga tudi imela v 8. tednu (oz. v 6. tednu od ovulacije), pa je bil otroček že kar konkreten - 19mm in srček mu je lepo utripal, tako da brez panike.
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 7.4.2006 20:48:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno se šteje od prvega dneva zadnje M. Takrat boš nekje na začetku 9. tedna, če predvidevam, da si imela prvi dan zadnje M nekje okoli 27. februarja. Tudi v 8. tednu je pregled čisto OK, ker srček začne biti predvidoma v 6. tednu in do takrat bi se moralo lepo vse videti.
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 7.4.2006 21:19:09
|
|
|
|
Pikica06
|
Jaz sem imela 1. pregled, ko je bilo točno 5. tednov in mi je G pač samo potrdila, da nosečnost je in da je v maternici. Naslednji pregled pa sem imela že v 8. tednu in je bil plodek velik 1,6 cm in tudi utrip srčka se je že lepo videl. Tvoj pregled sigurno ni prekmalu, saj te drugače niti ne bi naročili. Šteje se pa tako kot je napisala že Blacky, od prvega dneva zadnje M. Lp
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 7.4.2006 21:39:45
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja nič ni prezgodaj,je že prav da je tko.tud jst sem mela prvi pregled v osmem tednu,in je samo potrdila nosečnost,pa da ni izvenmaternično.
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 8.4.2006 10:29:24
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem imela prvi pregled v 6 tednu, tako da ni prezgodaj.
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 8.4.2006 11:20:04
|
|
|
|
ElaM
|
Sama sem imela 1. pregled v 8 t. Pikica je bila lepo vidna, vidijo se že glavica, zametki rokic in nog, pa seveda srček. Bila je pa velika okrog 1,5 cm. Tako, da ni prezgodaj! Srečno!
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 8.4.2006 13:07:14
|
|
|
|
janjja
|
Jaz sem imela prvi pregled pri 9,5 tedna in so mi rekli da je že kar pozno za prvi pregled, ampak ne vem zakaj me niso pol prej naročili če sem že od začetka vedela. Ampak to je že zgodovina, če samo pogledate pupo na mojem avtarju...
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 10.4.2006 7:59:33
|
|
|
|
NATAŠI
|
Moj prvi pregled je bil v 8. tednu- vaginalno
|
|
|
|
RE: SE VAM ZDI PREKMALU DA IMAM PRVI PREGLED ... 10.4.2006 17:48:21
|
|
|
|
majas
|
ne ni prehitro...jaz sem imela prvi pregled pri 5ih tednih...in se je že videla tista mala pikica velika 12mm...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......