Kje kupiti otroško kolo s koleščki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


bambolina -> Kje kupiti otroško kolo s koleščki (7.4.2006 14:12:13)

Kje imajo fajn izbiro in ugodne cene?
Imam fanta starega 2,5 leti. A je katera že kupovala za take malčke? Na kaj moram biti pozorna, razen tega da doseže  do pedal???




Anonimen -> RE: Kje kupiti otroško kolo s koleščki (7.4.2006 21:19:08)

Do tal mora doseči, ne do pedal. Posebej če je bolj korajžne sorte. Drugače pa otroka vzemi s seboj v nekaj trgovin, ga posadi na kolesa in naj se malo pelje. Tako najbolje vidiš, kateri mu bolj ustreza. Pri nas smo brez sina kupili eno kolo, podobno BMX-su, pa se nikdar ni znal z njim vozit. Mi ni jasno, kaj je toliko narobe, ampak enostavno so eni čudni proporci med sedežem in pedali. Ne more gonit in pika. Potem smo kupili enega prevelikega, 16-colskega, s tem se je zapeljal po stopnicah v klet (in preživel), ker z nogami ne doseže tal, da bi z njimi, ko se je ustrašil, zabremzal, sedaj pa ima 12.-colskega, bolj gorsko izvedbo, na tem pa izgleda, kot bi bil rojen na njem. Torej: probat je treba, res. Smo pa tega, ki ga ima sedaj, kupili v Hervisu za približno 20.000 SIT.




bambolina -> RE: Kje kupiti otroško kolo s koleščki (8.4.2006 6:58:09)

Splišni, hvala za odgovor!
Smo ga šli potem včeraj kar kupit in se je mali popoldan že veselo vozil z njim. Je bil pa tud ok. 20.000 - in tudi 12 col.




janjja -> RE: Kje kupiti otroško kolo s koleščki (8.4.2006 13:03:47)

moje mnenje je, da pri kolesu za otroka ne šparat in ga idite kupit v kako boljšo trgovino kot je npr.Hervis, ker tam imajo res kvalitetne.




Stran: [1]