Maja22 -> RE: nosečniške in otroške cunje v celovcu (18.4.2006 8:32:31)
|
zivjo, punce! sem opravila nakup in sem zadovoljna. kupila sem točno tisto, kar sem želela (ene hlače, eno krilo in 3 tunike oz. mikice). sicer sem hlače dolgo iskala in na koncu sem našla ene 3/4, ampak so mi zelo všeč. če je zdaj še mraz, oblečem spodaj najlonke, za poleti pa bodo ravno prav. sicer pa v c&a v sudparku nimajo velike izbire nosečniških oblek (tudi otroški oddelek je bolj reven), tako da sem šla še v mesto (ker sem morala kupiti ene otroške cunje za svoji dve nečakinji). tam sem potem tudi našla te hlače. drugače pa imajo v glavnem kavbojke (jih že imam, in niso ravno primerne za v službo), črne (tudi imam že ene od prejšnje nosečnosti) in žametne (za to se mi zdi pa počasi že prevroče). kakorkoli že, nisem potrebovala veliko in dobila sem vse, kar sem iskala. torej: nakup uspešen. ma19teja, tebi pa žal moram sporočiti, da nisem šla v nobeno drugo trgovino in nisem uspela pogledati za vozičke. upam, da boš imela več sreče sama (na internetu oz. ko boš sama hodila v trgovine). aja, sem se pa spomnila, da lahko pišeš tudi na ta naslov: [email=g-schmid@utanet.at]g-schmid@utanet.at[/email] ali pa pojdi na njihovo internet stran: http://www.schmid-baby.at/ pri njih sva midva kupila naš voziček. imajo kar veliko izbiro, tudi cene so bolj ugodne kot pri nas, imajo pa seveda od tistih bolj poceni do tistih bolj dragin. ti bodo sigurno poslali prospekte in cenike. se splača vprašat. pozdravček, maja
|
|
|
|