Teya
|
tud jaz se vagam zjutraj, po wc in samo v gačicah nevem, če je to najbolj realno, je pa zagotovo najbolj prijetno na pogled ker sem to dieto že delala, sem si skušala postavit čimbolj realen in uresničujoč cilj, kar se tiče izgube kilogramov....iskreno povedano, bi si želela izgubiti tudi kakšnega več....danes sem na -5 in končno na svoji normalni ZIMSKI teži težko je postavit recept, kako biti objektiven in si pravilno določiti cilj, saj imajo vsake oči svojega malarja in tudi vsaka od nase svojo konstitucijo, tako, da -110 pri tebi, ni isto, kot -110 pri meni......kar se mene tiče, je najbolj pomembno to, da se počutiš OK, pa ne glede na to, a folk pravi, da si presuha ali predebela....konec koncu hujšamo zase!!! vsaj upam, da je tako!!! danes sem froštkala 2 velikga kafeta za kosilo me že čaka zrezek in radič za večerjo pa si bom spet naredila šobsko solato vem, da naj nebi kombinirali meso za kosilo in sir za večerjo, ma meni ne potegne meso 2x na dan pa še to....v rinini knjižici za naslednjih 90 dni, je na škrobni dan recept s kuskusom in en tudi s polento kaj je zdaj to???? res, da se pri nadaljevanju ne ločuje tako zelo striktno, ampak glavna sestavina je ponavadi ja taka, da spada v določeno skupino, saj je drugače nebi uvrstili tja me imate že puhn K s tem kuskosom, ane ma kaj ko mi tok "smrdita" riž in krompir
|