|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj narediti test?
6.4.2006 17:03:58   
Copatka
oj, dekleta! sem nova na forumu in moram rečt, da ste fantastične!  več zvem kot od zdravnika ali pa iz literature, he he...
imam eno vprašanje - ta mesec sva poskusila s klomifenom (sicer se trudiva že cca 1 leto, pa nič). in seveda sem sedaj NORO nestrpna, ali bo, ali ne bo. pa me zanima - a je možno, da test pokaže user posted image  že cca 1 teden po zanositvi, a se je kateri že kaj takega zgodilo??!! baje da je možno
(vem, vem, ni sigurno, ampak vseeno - ne vem, če bom zdržala do 4 dno PO roku za menstr.)!!
pliiiiiis, naj katera reče, da je možno!
hvala vam ,
lp,
zmešana od nestrpnosti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj narediti test?
6.4.2006 17:19:53   
Marogica
Ne bodi tako nestrpna, ker če si čakala 1 leto, boš zdržala še teh "nekaj" dni. Test ti sedaj ne bi nič pokazal, tako, da je brezveze. JAz sem naredila test prvi dan po izostanku menstruacije, pa je že pokazal rezultat.
Malo potrpljenja še.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 17:30:56   
Copatka
ja, saj vem! ampak me muči za znoret! ali je možno, da so znaki po klomifenu enaki kot za nosečnost : napihnjenost, non stop lulam, me špika sto na uro, tista "ta druga" potreba pa kot da se ne bi nikoli končala...??????  ah, se opravičujem, ker težim, ampak ta trenutek je občutek neznosen. potem pa slišiš, da včasih test pokaže že zeeeelo zgodaj, in seveda upašuser posted image  mi ni jasno, kako bom še 14 dni preživela!  po glavi mi pa že dvojčki rojijo in kako bom povedala fantu in kako doma...in v službi...res za znoret, no, !!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 18:21:15   
Anonimen
upam, da ne boš zapravila celega bogastva na testih. Počakaj na predviden izostanek M in takrat delaj test. In mislim, da se ti znaki en teden po spočetju še ne morejo pokazat user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 6.4.2006 18:22:09 >

(odgovor članu Copatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 18:22:15   
Napolitanka
Copatka naj ti povem,da ..vsi zanki,ki jih imaš so normalna posledica jemanja klomifena...saj pri meni so bili te znaki pa sem zdaj že tretji cikel na klomifenu..

Drugače se pa tud z dvojčki ne obremenjuj preveč...je res,da je s klomifenom vse še bolj možno, ampak moje seste so dvojčice..pa jaz do sedaj s klomifenom nisem zanosila niti enegauser posted image .. še manj dva  user posted image .

Ne delaj še testa,da ne boš razočarana, imeti upanje je boljše kot se takoj razočarati.. vseeno ti želimuser posted image

napolitanka

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 19:20:20   
jasnika
Ne morem verjet kako smo ženske nestrpne pr teh stvareh,, tudi jaz seveda, nevem al mislimo da nam bo user posted image  ka, pobegnil al kaj, če smo tak smo, boljše je malo počakat pa smo pol ziher kot pa da vedno zapravljamo na testih. BLAGOR TISTEMU, KI SI JE IZMISLIL TESTE, SEDAJ JE GOTOVO BOGATAŠ NA NAŠ RAČUN SEVEDA.
Držim pesti za++++++++++++++++++
lp

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 20:15:19   
Copatka
hvala vam vsem za odgovore. ja, kaj pa naj - bom čakala user posted image .
jaz nam vsem želim user posted image !!!!! imejte se!

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 21:28:09   
daisy23
user posted image user posted image ali lahko katera malo bolj opiše ta nori klomifen, kako naj bi deloval...hvala

(odgovor članu Copatka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2006 9:23:38   
LEVASI
jaz o klomifenu ne več nič. mislim pa da en teden po zanositvi res ni pametno delati testa, ker ne verjamem da bo kaj pokazal, samo še bolj boš nervozna in boš vseeno morala čakati na datum ko naj bi prišla user posted image . najlepše je upati, zato upajte in naredite test kasneje.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2006 23:53:52   
KODA
Držim pesti za +
.Potrpi še malo,nato pa javi rezultat.
First Sign,naj bi pokazal zelo hitro.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?