Anonimen -> RE: večkrat (7.4.2006 11:49:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen če je bil že nekoč od neke tako zabit nazaj, je moj prvi in jaz njegova prva, tako da to nekako ne pride v poštev... Pa malo narobe ste me razumeli. Nikoli nima problemov z erekcijo - jaz, prva anonimna, ki sem sprasevala, nisem tista, ki je rekla, da ima on težave z erekcijo. Vsi možni položaji itd... to ni problem. Fora je samo v tem, da ko mu pride, je to to. Sicer ne, da se ne bi še naprej ukvarjal z mano, če mi slučajno še ne pride (čeprav raje natempirava tako, da nama pride skupaj oz. meni pred njim); gre bolj za to, da se takrat "sprazni" in vsa napetost popusti. Sicer res, da že dolgo nisva poskušala še nadaljevat, ker je trenutno tudi fizično precej utrujen zaradi službe, ampak mogoče pa bi še kdaj... in me je zanimalo, kako je s tem pri vas. Predvsem moške izkušnje... (po kolikem času nadaljujete; ali imate pavzo itd.). In zaradi tega, sem te, daddy, vprašala, kako vzdržuješ erekcijo. Ker si ne predstavljam, da je penis po erekciji tako trd kot je bil na začetku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|