mika -> RE: za katero možnost se odločiti? (6.4.2006 11:13:25)
|
Boga revica, tako majhna pa mora že k zobozdravniku. enako je bilo z mojo sestro. Pri treh letih je dobila prvo plombo, ampak ta zobozdravnica je bila pravi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Nobene prijazne besede ni rekla, še na mamo se je drla, da kaj sploh hodi z njo, če noče odpreti ust. Potem smo pa šli k privat zobozdravnici, ki je pa tako prijazna, da sem še jaz zgubila strah pred vrtanjem. Zadevo smo rešili tako, da je moje teta pred obiskom zobozdravnici nesla igračo, ki si jo je moja sestra želela . Ko je bilo konec ji je dala igračo. po moje bi bilo dobro zamenjati zobozdravnico, ker tej tvoja hčerka verjetno več ne zaupa. Prvič idita samo na obisk, da jo spozna, naslednjič naj samo pokaže zobke. Pri tretjem obisku pa ji naj zdravi zobke. sama boš videla koliko je hčerka pripravljena sodelovati. Vzami si čas in jo počasi privajaj na novo vrtanje. pred vrtanjem ji naj da injekcijo, da je ne bo bolelo. mislim da to nič ne škoduje, če ne škoduje nosečnici, potem verjetno tudi otroku ne. danes pa tako imajo neboleče injekcije. Na ta način mislim jaz z Lucijo obiskati zobozdravnico. malo bomo še počakali, ker je naša v porodniški, sicer pa so hvalabogu zaenkrat njeni zobki zdravi. ja pa še to, moja sestra je bila tako srečna, ker sploh ni mogla verjeti, da je nič ni bolelo, ko je dobila injekcijo. lp, mika
|
|
|
|