|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trikolesnik
6.4.2006 8:47:48   
golob
No spet težim z vozički ampak najbrž ste že ugotovile, da ga nameravamo kupiti.
Zanima me sledeče. Tiste, ki imate trikolesnike ali je pomembno, da je sprednje kolo vrtljivo?
Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trikolesnik
6.4.2006 8:51:02   
Anonimen
Jaz mislim, da če je voziček lahek, potem ni potrebno. Jaz sem imela Haucha Jogger Roadster, prehodnika sedanjemu vozičku, ki že ima vrtljivo sprednje kolo, ampak moj ga še ni imel. Pa je bil tako super za vozit, da res sploh nisem vedela, da je ovinek. Prijateljica pa je imela tudi Haucha, samo enega drugega, težjega, tudi trikolesnika, se je pa zelo matrala na ovinkih. Tako da je zelo pomembno, koliko je voziček težek oziroma kje ima težišče.
Mislim, da je take Jogger, tudi tisti drugi, ki ima fiksno kolo, lahek. Koliko kil pa ima, ali kaj veš?

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 9:25:55   
golob
11,5kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 9:29:12   
Tia27
Mi smo skoz kolebali med 3 kolesnikom in 4, ampak smo se na koncu odločili za 4 od quinya in smo bili zelo zadovoljni.Se strinjam z splišni, odvisno je kolk je težek voziček, enih par je jamralo,da je pac vecja moznost da se trikolesnik prevrne kot 4, in to se je že tud zgodilo da se je trikolesnik prevrnil, ni tolk stabilen, jaz sem se raje odločila za 4 kolesa, je bolj stabilen, ti pa priporočam vrtljiva kolesa, tud pri 4 kolesniku imamo sprednja vrtljiva in pridejo zelo prav.To ti povem iz izkušenj, ko smo mamice svoje sončke vozile na sprehod lani, ko so bili še mejčkeni, tiste, ki niso imele vrtljivih koles so se kr matrale in seveda s trokolesniki pa sploh.Je fajn za premislit ja glede vozička.Lp in fajn nakup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 9:47:57   
makica
Mi imamo trikolesnika (Quinny 3xl comfort). Si ne znam predstavljat brez vrtljivega sprednjega kolesa. Je tudi zelo stabilen. Mislim pa da so manj stabilni trikolesniki od ABC Design. Nam je ta voziček zakon user posted image user posted image user posted image user posted image . Slabosti pa veliko prostora zavzame in je težek, kar pa nas ne moti. 

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 10:03:45   
deily

Mi imamo od ABC Desing Sinus 3 in Mikica voziček je zelo stabilen in lahko vodljiv. Imamo še Hauch Runner in je tudi super. Zdi se mi da je Hauck še za večje otroke od 3 let.
Nobeden nima vrtljivega prednjega kolesa, pa ga tudi ne pogrešamo

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 10:15:48   
Anonimen
Golob, kateri voziček je to? A imaš kakšno slikico? Se mi zdi, da je bil moj lažji, mislim, da je imel malo čez 9 kil ali koliko že. Mogoče je bil pa tudi Runner, zdaj pa res sploh več nisem prepričana.

(odgovor članu deily)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 10:28:22   
golob
Gre za Hauckov Roadster.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2006 10:30:32   
Anonimen
Daj poišči Kiro, pa ji piši na privat. Se mi zdi, da je ona tega kupila in bo najbolje vedela, kakšen je. Po moje je bil moj res Runner. Sicer pa ga deily prodaja, sem videla na oglasih na RR. Poglej v njen album, meni je tisti prav lep.

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2006 11:49:02   
SašaR
Mi imamo trikolesnika od Haucka in je super. Nima vrtljivega kolesa in je super vodljiv.
Mogoče pogrešam gibljivo kolo ko gremo po mestu, samo smo rajši na makadamu tako da nam je tam tak voziček super. Smo poskusili že off road in je super voziček. Mislim da nismo zgrešili.

Da ne bom dvakrat ti odgovarjala:
Cena je bila 65 evrov v Avstriji (Toys'r'us - konec leta 2005) pri nas pa 40 000sit.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2006 12:06:57   
hubi
Vrtljiva kolesa spredaj so zakon.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2006 12:45:57   
anckabancka
Priporočam vrtljivo kolo spredaj.

Zelo pride prav v trgovini, da voziček lahko na mestu obračaš, ko je bolj malo prostora. Imam Quinny Speed in je res zakon za manevrirat, saj se prednje kolo obrača za 360 stopinj lahko pa se tudi zaklene.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2006 14:05:37   
lelaval
Jaz imam 3 kolesnik od ABC in sprednje kolo ni vrtljivo. Se mi zdi prav fino, da ni vrtljivo, ker, ko sem starejša otroka vozila z vozičkom (4 kolesnik, kjer sta 2 kolesi bili vrtljivi, sem voziček neštetokrat preklela user posted image , ker so se kolesa sama 'odhaklala' in vrtela).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2006 14:35:59   
pikica*
Mi imamo 3-kolesnika. Queeny Buzz. meni je ta voziček zakon. Lahek in zelo enostavno vodljiv. Kar se stabilnosti tiče nimam pripomb (zaenkrat). Si pa ne predstavljam, da ne bi imel vrtljivega sprednjega kolesa.  Najbrž je pa to res odvisno od vozička do vozička. Meni je všeč predvsem to, da ga lahko z eno roko obračam, kar pogosto pride zelo prav. Najboljše, da ga kar v trgovini sprobaš. Naredi par krogov in boš takoj videla, če ti ustreza.

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2006 14:41:46   
Anonimen
Jaz sem ga tudi lahko obračala z eno roko, pa je imel fiksno sprednje kolo. Res so eni Haucki ful lahki, vendar ne vsi. V glavnem, če bi jaz še enkrat kupovala voziček, bi kupila istega.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?