Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:12:39
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi moja teta je bila kot ti razočarana nad njim. Palačinke debele in v sredini surove - ga sploh ne uporablja.
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:22:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Stran vržen denar! Jaz ga sicer nisemkupila, ker je že v reklami bedast videt. Ni ga čez navadno ponev.
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:28:55
|
|
|
|
anitaz
|
Ta ponev je tud men kar neki Moj bi jo fuuul imel, men je pa tok mem Škoda dnarja, ker jih še bolše lahko nardiš z navadno ponvijo.
|
|
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:31:49
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz tudi mislim, da je to žal stran vržen denar, mi imamo radi tanjše palačinke tako, da je res navadna ponev za palačinke res najboljša.Vsaka od nas se je že kdaj nat.... na račun reklam.
|
|
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:32:52
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Saj če že logično pomisliš se vidi, da ni bogvekaj. To sta dve ponvi narobe obrnjeni....če bi hotel z njimi delat tanke palačinke, bi mogli biti obe ponvi popolnoma ravni....brez dvignjenega roba. Koker imajo rob, ne narediš tankih, ker se ponvi ne stikata. šit od šita Zame so vse te reklame navadna nategovanja ljudi. Zgleda že lepo in fuuuul se pomatrajo , da so vsi vzhičeni nad izdelkom. V resnici pa...
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 7:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale palačinkar je bolj za šmorn ali funšterc delat, ker tist je bolj debelo, palačinke morjo bit pa tanke. Razen, če hočeš take kot jih imajo Američani, debele in majhne. Se pa tud men zdi tole stran vržen denar.
|
|
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 8:09:09
|
|
|
|
paris
|
Jap, jaz ga nimam, ima ga frendica, kot že rečeno ni vreden pol !
|
|
RE: Palačinkar in palačinke 6.4.2006 10:15:37
|
|
|
|
sazi
|
je to palačinkar za ameriške palačinke, ki pa so za naš okus vse prej kot to saj se že v reklami vidi, da so debele - torej bolj šmorn
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.