Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 7:47:00
|
|
|
|
golob
|
Zdravo! Priporočam ti, da greš na med.over.net in tam na ginekološkem forumu vprašaš dr.Pušenjaka, ki je res strokovnjak in ti bo zelo hitro odgovoril. Srečno!
|
|
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 8:28:57
|
|
|
|
k1
|
jaz sem rodila v 29t zaradi previsokega pritiska in zastoja v rasti. porod sprožijo, ko ugotovijo, da otrok v maternici nima več pogojev za življenje in se mu bo bolje godilo v inkubatorju. če rabiš več info me kontaktiraj na ZS. za lj porodnišnico pa ti žal ne morem nič povedat. lp in upam da bebika čim dlje vzdrži v tebi! vsak dan je pomemben.
|
|
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 9:26:27
|
|
|
|
anajmad
|
Ostale dve so ti že vse lepo napisale.Za osebje pa ti tako povem: če boš ti nesramna do njih,bodo oni do tebe tudi . Jst sem bila tri mesece notri in lahko rečem,same pohvale . Je pa res,da je odvisno od vsakega posameznika. en lp D.
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 9:45:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za informacije.Tehta komaj 926g.in ima medenično lego.Moja gin.pravi da se ona nebi odločila za porod v L J.pa so drugačnega mnenja.Tako da ko grem jutri po napotnico k svoji gin.ji nesem še izvide iz LJ.Imam pa zelo slabo posteljico in popkovina je poškodovana in pupa ne dobiva dovolj hrane.
|
|
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 9:57:07
|
|
|
|
k1
|
v bolnici te bodo do zadnjega non-stop spremljali. jaz sem imela večkrat dnevno UZ, ctg in posvete zdravnikov. bodi brez skrbi, poskrbeli bojo za pupo, da bo vse ok. samo pozitivno moraš misliti. naša se je rodila z 1070g, danes, pri 14m pa smo pri 9 kg in je vse ok.
|
|
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 11:37:10
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem bila hospitalizirana en mesec pred načrtnim carskim rezom(31eden).ker je bil otroček prevelik in pretežak,kar tudi ni bilo dobro za mojo maternico,ki je enoroga.Rodila pa sem v 35 tednu s por.t. 3680g.Tastarejšega pa po istem sistemu v 34 tednu(3320g). pohvala sestram na E oddelku,ki so tako lepo skrbele za nas.Saj se navadiš biti tam.Dobiš nove prijateljice in čas hitro mine.
|
|
RE: na pomoč 6.4.2006 16:22:52
|
|
|
|
POKPOK
|
Pa saj ni tako mičkena. Moja je imela 840 g (29.t). Moje mnenje je, da jim je v inkubatorju bolje, kot da ne dobivajo dovolj kisika in hrane. Sploh, če bo v Lj. Tam si lahko ogromno z otročkom. Bres skrbi. Že sedaj se mora boriti za hrano, taki so potem izredni borci. Bolje se je prepustiti strokovnjakom v porodnišnici, kjer te non-stop "merijo" in opazujejo. Ambulantni ginekologi imajo pač svoje teorije. Meni je moj rekel, da moja ni bila zahirana!! Pa bi morala imeti že čez kilo... Držim pesti, da se vse prav izteče.
|
|
|
|
RE: na pomoč 17.4.2006 19:03:16
|
|
|
|
k1
|
anonimna, je kaj novega?
|
|
|
|
RE: na pomoč 18.4.2006 16:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet se oglašam.Naša pupa je pridobila na teži iz 926g na1060g.Tudi pretoke ima dobre tako da mi je danes rekla zdravnica da zaenkrat ima še dobre pogoje.Vendar sem vsaka 2-3dni vLJ.V petek grem zopet na pregled.Vsaj doma sem lahko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?