|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sesanje prstka
5.4.2006 23:02:37   
*sweety*
Moja user posted image  štirimesečnica je začela pred dvema tedmoma sesati palček in to neprestano si ga tišči v usta, pa me zanima kako ji naj to preprečim. DUdo si vzame iz ust in jo zamenja s prstkom in potem je vsa potolažena. Imava pa dudo že od vsega začetka, zato mi je to še bolj čudno. A ima katera kakšen nasvet kaj narediti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sesanje prstka
5.4.2006 23:23:13   
vall
Moj  user posted image je tudi na začetku zelo rad nosil palec v usta, vendar samo v primeru, če mu je duda padla iz ust oz. če je ni imel v ustih. Ker pa sem mu v tem primeru hitro podvalila dudo, se je tega odvadil. Poskusi, morda bo pomagalo.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 7:48:12   
anitaz
Vztrajaj z dudo.

(odgovor članu vall)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2006 8:52:39   
Bonnie_RR
Tudi jaz ti svetujem, da mu ga takoj, ko vidiš, da ima prst v ustih, zamenjaš z dudo in pri tem tudi vztrajaš. Ne vidim druge rešitve...

LP

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2006 9:25:02   
oka
Moja je tudi prstocuzec. Na začetku je še imela dudo, potem pa jo je zamenjala s palčkom. Pomagalo ni nič, če sem ji palček vzela iz ust in ji dala dudo, je dudo hitro izpljunila in dala v usta palček. Tudi, če sem ji palček večkrat zaporedoma vzela iz ust ni pomagalo, saj je vedno na razpolago. Palček je imela pred nekaj tedni že tako zguljen, da je imela rano in takrat smo ji ja morali mazati in povijati. Pa je povoj hitro strgala dol in palec dala v usta, tako da pri naši ne zaleže prav nič. Tudi jaz sem bila prstocuzec (in to isti palček ki je danes pri srcu moji). Probali so z vsem, mazanjem, povijanjem... pa niso uspeli. Ko sem se sama odločila, sem nehala.
LP

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2006 9:43:47   
jasnica
Moja bo 6 tednov stara pa dude ne mara, palček ima pa kar naprej v ustih. Sama sem ga imela do sedmega leta, potem sem pa čez noč nehala.

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2006 9:47:28   
anitaz
jasnica-si nosila aparat za zobe?

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2006 11:18:17   
TONČI.
MOJ MALI JE ZAČEL S TEM PRI 3 MESECIH. NAJPREJ KAZALČEK, NATO KAZALČEK IN SREDINČEK, NATO ŠE PRSTANČEK ZRAVEN, SEDAJ PRI DOBRIH 5 MESECIH JE PA PRIŠEL NA VRSTO PALČEK. JAZ MISLIM, DA TO NI NIČ NAROBE, S TEM SPOZNAVA SEBE IN PREDMETE OKOLI SEBE, TAKO DA JIH DAJE V USTA. SAJ VSE IGRAČE GREDO V USTA, PA SEJ KO BO VIDEL,DA JE VSE ISTO  BO NEHAL.LP

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2006 11:44:31   
jasnica
Nikoli nisem nosila aparata za zobe in imam lepe, mislim da jim duda več škode naredi.

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2006 12:29:57   
dory
Poznam mamico,ki je svojo nekaj mesecnico dobesedno udarla po roki,kadar je dala prstek v usta...kako butasto..

Tudi moj je tiscal prstek v usta in ga cuzal...pa mu nisem preprecevala, saj je tako spoznaval samega sebe, poleg tega se je s tem tudi zamotil in ponoci brez tezav zaspal...potem je sam nehal...

Tudi sama sem spadala med tiste,ki jim je bil palcek ljubsi od dude...in to celo do cetrtega leta...pa zato nisem mela aparata...

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2006 15:12:29   
KBM
Tudi naša Karin cuclja prst samo kadar je lačna,dude sicer ne mara.
Samo ji ne pustim saj hitro dobi za jesti in je potem vse ok
Stara je 6 mesecev

< Sporočilo je popravil Boris -- 7.4.2006 15:13:05 >

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2006 10:51:06   
balaena
ne se sekirat.
naša je tudi vlekla palec, al pa oba palca al pa celo roko. pa dudo in palec skupaj. dude pa ni marala. tako je bilo od parih tednov pa do petih mesecev starosti. potem pa kar naenkrat duda za uspavat. ne vem. ima obcutno manj roke v ustih. in zdaj kar pogresam tiste case, ko si jo se malo budno odlozil spat, je dala palec v usta in zaspala. zdaj jo moram pa do mrtega uspavat, da postem naprej spi. podnevi in ponoci! jaz bi na tvojem mestu uzivala, dokler traja. itak si niso strokovnjaki zjasnjeni, kaj je boljše (oz. bolj slabo za zobe) duda ali palec. slej ko prej se pa oboje neha.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?