Dober antivirus? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

ona -> Dober antivirus? (5.4.2006 22:12:06)

kje bi it interneta potegnila dol kakšen dober brezplačen antivirus?
in ga seveda namestila na računalnik.Sedaj imam enega ****,ki je prav zanič in mi ne najde dosti virusov!Če mi lahko kdo kaj pomaga,najlepša hvala!
Aja,uni Kasperski antivirus ne pride v poštev,ker mi potem počasi dela en program za pisanje računov!

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (5.4.2006 22:15:00)

NOD32

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (5.4.2006 22:19:54)

Jaz imam tud NOD32

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (6.4.2006 0:22:59)

Mi imamo pa Symantec. Pa tudi nič ne vem, da bi ga kdo kaj plačal. Ga je moral že Kamikaza nekje na Internetu najti...

KODA -> RE: Dober antivirus? (6.4.2006 1:02:30)

NOD32

*pepelka* -> RE: Dober antivirus? (6.4.2006 7:03:37)

Mi mamo tud NOD 32

Nixxon -> RE: Dober antivirus? (6.4.2006 10:14:26)

NOD32, ali BitDefender.

Norton mi je preveč mašino upočasnil.

KIRA -> RE: Dober antivirus? (31.5.2006 14:06:10)

moje osebno mnenje je, da je NOD za v r.....

probaj z novim Zone Alarm Security Suite, ki ima že vse integrirano.
Če pa ti ni všeč, ali nimaš dovolj spomina (sistemskih sredstev), pa potegni dol kaj drugega tule:

www. downloads.com

poleg ustreznih programov - in izbira je res velika, ima gor še ocene programov - tudi od uporabnikov. se boš laže odločila.

če rabiš kode, jih pa lahko dobiš tule, ampak stran je polna virusov, tako da če si laik se raje ne spuščaj v to.

Joe -> RE: Dober antivirus? (3.6.2006 13:52:21)

Čudi me, da priporočajo NOD32, ker - kolikor berem - NI brezplačen. Verjamem, da je dober, ni pa zastonj.

Dober (brez slabosti v večih letih uporabe) in zastonj za domačo rabo je AVG Antivirus od firme Grisoft (AVG=AntiVirus Grisoft). V Googlu natipkaj AVG Free in se preklikaj do brezplačne verzije. Ne jemlji raznih 30 dnevnih preizkusnih ponudb, če ne želiš biti po enem mesecu nazaj tam, kjer si.

Za požarni zid pa npr. ZoneAlarm Free, pa še eni trije drugi dobri in zastonjski.

pilotgirl -> RE: Dober antivirus? (9.8.2006 16:00:26)

Nod 32 se da dobit brezplačno če ga veš kje dol potegnit.Drgač pa jst z njim nisem zadovoljna ker tud slučajno ne odkrije vseh virusov.Zarad tega se mi je cel sistem pokvaru.Najbolši do zdaj je BIT DEFENDER 9 INTERNET SECURITY!Ta program ma vse,antivirus,antispam,požarni zid,...uglavnem je zakon.

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (9.8.2006 16:31:03)

Jaz uporabljam Avast.
www.avast.com

Samoyedka -> RE: Dober antivirus? (9.8.2006 17:32:07)

Jaz se m riskirala pet jurjev in si kupila F-secure, pa sem z njim ful zadovoljna: ni spustil še nobenega virusa skozi, ne brejka računalnika, čisto enostaven za uporabo. Priporočam.

G in T -> RE: Dober antivirus? (9.8.2006 20:05:48)

Avast

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (10.8.2006 19:50:50)

Kaspersky

tanaja* -> RE: Dober antivirus? (10.8.2006 22:08:12)

NOD 32

samosamo -> RE: Dober antivirus? (27.8.2006 20:55:32)

Oj,

Ce rabis res dober anti virusni program potem  vzami nod.

Pa zaboga svetega dejte tistih 5.000 SIT za celo leto, ne pa iz neta dol vlect.
Pol pa valda da ne dela tko k je treba. Sam pol ni treba govort da je zanic program ce vm cirusa ni odkril.

Nod do sedaj se ni ispustil virusa. Verjetno tudi to da ga je MicroSoft potrdil kot prvi antivirusni program za winxp, nekja pomeni.

lp,
Samo

KIRA -> RE: Dober antivirus? (27.8.2006 21:24:49)

nod32 ima skritega trojanca. pa tisti bit defender, ki se ga da potegnit dol pri enem našem znanem ponudniku interneta, ima tud virus noter. tud trojanca. pa panda tud - tista ki dela online sweep.
je treba pazit od kod dol vlečeš. včasih še na originalnih - proizvajalcevih straneh imajo ti programi vgrajene viruse. jaz sem prepričana, da namenoma..
sem probala te dni pri enmu kolegu, ker sem mu morala na novo cel sistem naložit,  pa sem na srečo tud druge programe mela, pa so te viruse prepoznali in takoj deletali.

jaz začetnikom priporočam avast + avg v kombinaciji. se kar dobro razumeta. kakim bolj izkušenim pa ZONE ALARM SECURITY SUITE (ima že vse v kompletu) + še kaj druzga zraven - ziher je ziher. niso vsi programi taki, da eden druzga "****". norton zna delat težave, pa kak nod tudi, če hočete še kaj dodatno inštalirat.

kakršenkoli program pa že imate, važno pa je da delate update na dnevni bazi (toplo priporočam), ali pa vsaj tedensko. pa sweepat računalnik tud tako pogosto kolikor se da.

Tasika -> RE: Dober antivirus? (29.8.2006 12:48:41)

Je kar dobro imet protivirusnega v kombinaciji z požarnim zidom. Pri nas trenutno laufata  Avast in KerioFW, tudi z AVG-jem smo bili zadovoljni. Oba sta brezplačna.  

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (19.9.2006 16:33:59)

midva mava ZoneAlarm Security Suite - sam je pa okol 50eur (al pa $) na leto. Samo to pa res ni nič v primerjavi s tem, kaj lahko tvoj komp vse doleti, če ga nimač dobro zaščitenega. Men se je npr.zgodilo naslednje: ker sem tko blazno rada downloadala iz kazaa-ja (nisem pač vedla, da obstajajo tud mnogo boljši programi za te reči), sem dobila ene par hudih virusov, trojancev...in nevemkajševse, tako da mi ni preostalo ničesar drugega, kot da sformatiram disk. In ker sem v tistem času glih diplomo pisala, mi jo je šlo ene 20 strani v maloro. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

rozarozica -> RE: Dober antivirus? (5.11.2006 16:25:52)

Jaz uporabljam F-Secure im moram povedati da odkar imam rečunalnik še nisem imela težav z virusi pa ogromo downloadam z interneta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Primoza -> RE: Dober antivirus? (5.11.2006 16:31:57)

http://www.free-av.com/

Anonimen -> RE: Dober antivirus? (5.11.2006 19:09:26)

Jaz uporabljam F-Secure im moram povedati da odkar imam rečunalnik še nisem imela težav z virusi pa ogromo downloadam z interneta.

Jest ga mam tud in je najboljši, kar sem jih mela do sedaj. Prek amisa sem ga dobila zastonj, lahko ga pa testiraš zastonj za 30 dni.
amis

čisto spodaj! 

Stran: [1]